VODITELJKA EMISIJE "DNK" SMRŠALA 7 KILOGRAMA I DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Izbacila je samo jednu namirnicu i evo kako sada izgleda!
Foto: Printscreen/instagram

Natalija Simović, voditeljka emisije "DNK", ptiznala je da se u toku pandemije korona virusa ugojila sedam kilograma, zbog čega se odmah bacila na dijetu i borbu sa viškom.

Ona je rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba, a sada je otkrila i detaljan jelovnik koji je strogo poštovala.

VODITELJKA EMISIJE

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja. Kada sam videla da iz svog konfekcijskog broja 36, odnosno veličine 'S' polako ulazim u 'M', rekla sam sebi da moram da stanem i povedem računa o ishrani. Krenula sam na ručne masaže, odnosno limfne drenaže koje pomažu da se izbaci višak tešnosti iz organizma. Uz to sam pila i jedan ceđeni limun na litar vode, kao i zeleni čaj - priča voditeljka.

Potom je otkrila i kako se hrani:

- Odrekla sam se belog hleba. Za doručak jedem prepečen raženi hleb i kuvana jaja ili čeri paradajz. Za ručak preferiram teleću ili riblju čorbu. Večeru bi trebalo svi da izbacimo, ali meni to ne polazi za rukom. Tako da u to vreme jedem ribu ili neku salatu sa tunjevinom ili grilovanom piletinom. Takođe, biftek salate su odlične - priča Simovićeva.

VODITELJKA EMISIJE

Foto: Printscreen/instagram

 

Natalija je dodala i da nema naviku da jede grickalice, već umesto toga konzumira orašaste plodove.

- Nikada kod kuće nemam čips, grisine ni smoki, ali zato uvek imam lešnik, badem, indijski orah, brusnice i suvo grožđe. Od toga napravim miks koji mi stoji u nekoj činijici i uzimam po šaku dnevno. Zdravo je za creva i želudac, a zasiti me između obroka - završava priču Natalija Simović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading