SVI DETALJI LUKSUZNE PROSLAVE! Boba Živojinović iskeširao basnoslovnih 20.000 evra za žurku, nije štedeo novac!
Foto: ATA Images

Grand produkciju“, jednu od najuspešnijih produkcijskih kuća u Srbiji, Lepa Brena i Saša Popović definitivno su prodali krajem 2020. godine za, kako se spekulisalo, neverovatnih 30 miliona evra, a bivši vlasnici upriličili su preksinoć gala oproštajnu žurku u popularnom beogradskom restoranu.

Kako Alo! saznaje, Boba Živojinović, koji je pre 23 godine uložio početni kapital u osnivanje „Granda“, otvorio se i ovoga puta i za proslavu iskeširao neverovatnih 20.000 evra.

SVI DETALJI LUKSUZNE PROSLAVE! Boba Živojinović iskeširao basnoslovnih 20.000 evra za žurku, nije štedeo novac!

Foto: ATA Images

 

Na meniju su se našli brojni specijaliteti od mesa, morskih plodova, ribe i divljači, a za ljubitelje tradicionalne kuhinje čak i čvarci. Zvanice su uživale u najfinijim alkoholnim pićima, a žurka je trajala do duboko u noć.

Prvi se prisutnima obratio nekadašnji direktor „Granda“ Saša Popović, koji je otkrio da je Živojinović platio oproštajnu žurku.

- Mislim da samo ja poznajem sve vas, Brena i Boba ne znaju većinu ljudi ovde, ali to nema veze. Važno je da se Boki otvorio i da je napravio jednu ovako lepu večeru - našalio se na početku večeri Popović, na šta se odmah nadovezao njegov kum Boba.

- Mnogo više sam se otvorio na početku, kada se, nažalost, desilo da je „Grand“ izgoreo na poslednjem spratu u 36 kvadrata. Ali jedna stvar je bitna. Brena i ja smo tada verovali u Saleta, bili smo u velikom minusu, ali smo rekli: „Idemo dalje i napravićemo ovo što smo danas napravili“ - rekao je bivši teniser.

Folk diva Lepa Brena je bila setna, evocirala je uspomene i objasnila koliko je teško održati jedno prijateljstvo, kumstvo i biznis.

- Sa Saletom sam počela još davne 1981. godine, nama je šestog aprila bilo tačno 40 godina zajedničkog prijateljstva. Danas je teško održati prijateljstvo, drugarstvo, brak, kompaniju, ali ja sa ponosom mogu da kažem da smo srećni i zadovoljni zato što smo od 1998. godine, od osnivanja „Granda“, imali na umu samo jedan moto „svi za jednog, jedan za sve“ - rekla je Brena, i poentirala:

- Ovaj naš moto je urodio plodom i srećna sam što je to tako i što smo se za sve ove godine držali zajedno jer samo zato smo i uspeli.

SVI DETALJI LUKSUZNE PROSLAVE! Boba Živojinović iskeširao basnoslovnih 20.000 evra za žurku, nije štedeo novac!

Foto: ATA Images

 

Oproštajnoj proslavi prisustvovali su zaposleni u „Grandu“, veliki broj pevača, među kojima su bili Katarina Grujić, Aco Pejović, Milica Todorović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Marija Šerifović, Džejla Ramović...

Ništa bez Žike

Saša Žika Jakšić, producent i idejni tvorac muzičkih takmičenja „Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno“, istakao je da je ponosan što je deo „Granda“.

- Želim da kažem da sam zahvalan ovim ljudima što su mi dali šansu da učestvujem u ovom velikom projektu, ja sam se zaista trudio i ponosan sam što sam deo ove porodice i sa ponosom mogu da kažem da ću i dalje biti deo „Granda“ - rekao je Jakšić.

Marija se ne odvaja od Džejle

Marija Šerifović došla je na oproštajnu žurku u društvu Džejle Ramović i Mahira Mulalića, pobednika 14. sezone „Zvezda Granda“. Iako se u medijima pojavila informacija da su se Marija i Džejla verile, to im, čini se nije pokvarilo rasploženje, pa su pevačice uživale u gala proslavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading