SRPSKA PEVAČICA NA METI MANIJAKA: Dušici fan pretio da će je ubiti!
Promo

Da sa fanovima nije uvek lako, potvrđuje i slučaj Dušice Grabović koju duže od dva meseca opseda uporni obožavatelj, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, Grabovićeva je već neko vreme na meti muškarca koji prati svaki njen korak, šalje joj jezive poruke u kojima joj preti da će je ubiti ukoliko ne bude s njim. Dušica je u razgovoru za Alo! priznala da se pribojava za svoju bezbednost jer je muškarac koji je uhodi nedavno otkrio i adresu na kojoj živi, zbog čega pevačica razmišlja da se preseli.

- U početku mi je sve delovalo bezazleno, pa čak i simpatično jer nisam mogla ni da pretpostavim šta će mi se sve desiti. Prvu poruku sam dobila pre dva meseca i sećam se da sam na parkingu zatekla ružu i čokoladu zakačene za brisač mog automobila - počinje priču za Alo! Dušica i dodaje da je nakon prvog vrlo brzo usledilo i drugo iznenađenje.

SRPSKA PEVAČICA NA METI MANIJAKA: Dušici fan pretio da će je ubiti!

Promo

 

 

- Ubrzo nakon toga, sedela sam u kafiću sa drugaricama kada mi je konobar doneo piće i poruku. U tom trenutku mi nije bilo svejedno. Tad mi se upalila prva lampica jer nisam mogla da shvatim kako ta osoba zna gde sa ja nalazim - ispričala je Dušica i dodala da se najviše uplašila kada je shvatila da njen obožavatelj zna gde ona živi.

- Nekoliko dana nakon toga, shvatila sam da je vrag odneo šalu kada sam na otiraču ispred mog stana pronašla buket cveća sa porukom. Prepoznala sam rukopis i shvatila sam da se radi o istoj osobi koja mi je poslala poruku dok sam sedela u kafiću. U poruci su pisale grozne stvari, pretio je da će mi svašta uraditi ukoliko ne pristanem da budem s njim - kaže Dušica i dodaje da razmišlja da ceo slučaj prijavi policiji.

SRPSKA PEVAČICA NA METI MANIJAKA: Dušici fan pretio da će je ubiti!

Promo

 

 

- Situacija nimalo nije naivna, a ja brinem za svoju bezbednost. Ne mogu da shvatim kako je uspeo da sazna adresu na kojoj živim, a plašim se da ovo neće ostati samo na porukama i poklonima. Ukoliko sama ne budem uspela da se izborim s ovim, definitivno ću slučaj prijaviti policiji - rekla je Dušica na kraju razgovora za Alo!.

ALO! SAZNAJE Konačno otkriveno ko je iskeširao 20.000 evra za puštanje Ajfonke iz pritvora, čak je i ona bila u šoku!

DIVNE VESTI! Marini Tucaković se povlače metastaze!

Emotivna ispovest Nede Ukraden koju do sada nije ispričala javnosti, dotakla se ćerke, a spomenula i upoznavanje sa Titom i Gadafijem!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading