"Rusija će platiti cenu"
EPA/ Samuel Corum

 

Potpredsednica SAD Kamala Haris izjavila je danas da će sa Poljskom razgovarati o pitanjima koja će primorati Rusiju da plati cenu za svoju invaziju na Ukrajinu.


Govoreći tokom posete Varšavi, ona je, takođe, rekla da Poljska radi izvanredan posao na pružanju pomoći ukrajinskim izbeglicama, preneo je britanski list "Gardijan".

"Na putu sam za Varšavu, u Poljskoj, a kasnije ove nedelje idem za Bukurešt, u Rumuniji. Ovo putovanje dolazi u važnom trenutku dok Sjedinjene Američke Države nastavljaju da demonstriraju jedinstvo sa svojim NATO saveznicima i pružaju podršku narodu Ukrajine u odgovoru na Putinovu invaziju na Ukrajinu", napisala je Harisova na Tviteru.
 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Sanja

10.03.2022 12:58

Pa i vi ćete platiti cenu. Gađali ste Srbiju kasetnim bombama i sa osiromasenim uranijom. Bolnice su stradale vozove ste gađali. Mostove. Kosmička pravda postoji.

Srljanje

10.03.2022 13:30

Poljska neka srlja. Ako zele da ginu za Ameriku, to je njibov izbor.

Zoran

10.03.2022 14:44

Hoce kad i Vi , IRAKU AVGANISTANU LIBIJI IRANU TUNISU KUBI SRBIJI.BOSNI .... SVUDA GDE STE SEJALI VASU DEMOKRATIJU BOMBAROVANJIMA I.KRVLJU

Gagi

10.03.2022 16:04

Da..da i da videli smo vasu demokratiju DIVLJEG ZAPADA iz 18 i 19 veka:" KO BRZI NA POTEZANJU I OBARACU". 1999 godine STE MI POBILI NAJMILIJE KASETNIM BOMBAMA I TO STE PROGLASILI KOLATERALNOM STETOM. A OGROMNA JE I VELIKA STETA STO VI POSTOJITE I VELIKA STE OPASNOST ZA CITAVO COVECANSTVO. DOCI CE SUDNJI DAN KADA CE TE I VI NESTATI SA OVOZEMALJSKE KUGLE, A ZELIM VAM DA U NAJMANJU RUKU VAS KONTINENT NESTANE I POTONE KAO NEKAD ATLANTIDA....PLATICETE I VI CENU. TADA CE SE OVOZEMALJSKI LJUDSKI ROD PRECISTITI I OSLOBODITI OD "LJUDSKOG": SLJAMA, OLOSA I MONSTRUMA i zavladace medju narodima: MIR, LJUBAV, SLOGA i istinita DEMOKRATIJA !!!! ZELIM VAM DA I VI PLATITE CENU ZA BOL KOJI STE NANELI MENI I MOM NARODU I DA STO PRE NESTANETE....da vas NEMA NA OVOZEMALJSKOJ KUGLI.

Aleksandar

10.03.2022 22:27

Još malo dolazi i vaše vreme da platite za sve zločine koje ste počinili u svetu.