Pravi Mi
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Dešavanja u pokretu "Mi Glas iz naroda" su poslednja 24 časa glavna tema u zemlji, jer upravo od ovog pokreta zavisi i da li će se ići na nove beogradske izbore.

U ovom trenutku je cela situacija veoma zamršena i komlikovana, i u pokretu se prebrojavaju i prestrojavaju. I dok broje koliko koja frakcija ima mandata, dr Branimir Nestorović je doneo konačnu odluku, osniva novi pokret Pravi Mi - "Mi Glasi iz naroda dr Branimir Nestorović", prenosi Informer.

Pravi Mi

Foto: Printscreen/instagram

 

 

"Nema predaje i nema povlačenja! MI smo rešeni da apsolutno ostanemo dosledni našim principima, našim glasačima, kao i svim našim naporima u odbrani Srbije od svakog zla.", navode.

I u ovom pokretu, kao i u prethodnom, po svemu sudeći ima sedam osnivača, a to su dr Branimir Nestorović, Aleksandar pavić, dr Borislav Antonijević, Branko Lukić, Milovan Bajagić, Jelena Pavlović i Bogdana Koljević Grifit.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ljubiša

22.02.2024 13:05

Doco i vanzemaljci mogu biti članovi... Da ne bude opet nešto nejasno.

Peke

22.02.2024 13:09

razocarenje za nas irace i potncijalne birace. Nema sanse sad vise iko da vas glasa, Vucko je uspeo!!! A sluzbe dobile ocenu odlican 10.

Dana

22.02.2024 13:16

Svi zajedno nisu normalni umesto novog pokreta treba da posete neku odgovarajuću kliniku.

Miljko

22.02.2024 13:26

Nestorović i Pavić bi da budu lideri a ostali bi da uvode u politički život Srbije ponovo uvode socijalisticko samoupravljanje. Svi lažu i nikom ne verujem. Ovde je MI6 umešao prste