Boško Obradović
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

On se olupao čak i među svojima, debakl je doživeo i u svom rodnom mestu Vranići kod Čačka.

On je doživeo sličnu sudbinu kao i Milica Đurđević Stamenkovski, koja se busala da će napraviti spektakl, a doživela je debakl... Više o tome čitajte OVDE

A kako Boško da prođe drugačije kad su su se njegove priče davno izlizale, a politika mu je bila samo da pljuje Vučića... 

Podsetimo, Boško je i na godišnjicu pogroma pričao o njemu, a žrtve sa KiM su mu mu potpuno nebitne, o čemu smo i pisali!

A razobličila ga je ranije premijerka da je šurovao s Amerikancima...

Premijerka Srbije Ana Brnabić nedavno je u TV Duelu na RTS odgovorila je Bošku Obradovićiz Dveri u na napade i podsetila na to da su ga strani ambasadori ugurali u Skupštinu Srbije.

- Zanimljivo je da gospodin Obradović priča o stranim ambasadorima, kada svi znamo da su upravo strani ambasadori ugurali pokret Dveri u Skupštinu Srbije i to tada u koaliciju sa svima onima sa kojima je bio u koaliciji. Dakle i sa Tadićem i sa Đilasom, pa Boga mi i sa Čedom Jovanovićem i sa Bojanom Pajtićem. Tada su svi zajedno sa američkim ambasadorom protestvovali da Boško Obradović i Dveri uđu u Skupštinu Srbije. Tako da je čudno što on priča o stranim ambasadorima.

Premijerka je podsetila da je Obradović uzimao novac iz EPS-a i Kolubare da bi finansirao Pokret Dveri.

A tek po pitanju Kosova, o tome ga je razobličio Siniša Mali. On je u oktobru otkrio šta je politika lidera Dveri Boška Obradovića u Skupštini Srbije odgovarajući na njegove komentare.

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je u Narodnoj Skupštini, odgovarajući na izlaganje Boška Obradovića iz poslaničkog kluba Srpki pokret Dveri – Patriotski blok , da o njegovoj borbi protiv korupcije najbolje govori to kako je opljačkao rudare u Kolubari, te da je tu njegovo navodno poštenje pokazano na delu.

„Opljačkali ste Kolubaru i EPS, a 2008. godine, kada je Kosovo proglasilo nezavisnost, ćutali ste jer su vam najvažnije bile pare. U ’Sporazmu sa narodom’ koji ste potpisali zajedno sa Draganom Đilasom niste rekli ni reč o Kosovu“ – rekao je Siniša Mali.

Odgovarajući na tvrdnje Obradovića, Mali je dodao i da, kada je reč o budžetu za 2024. godinu, nema novih zaduženja od 6,5 mlrd evra, jer u isto vreme vraćamo 4,5 mlrd evra, što znači da je zaduženje od oko dve milijarde.

„Pritom, na računu budžeta trenutno imamo pet milijardi evra što znači da ne bismo ni morali da se zadužimo kako bismo vratili dugove“ istakao je potpredsednik Vlade.

On je tada dalje izneo i konkretne podatke iz perioda pre 2012. godine.
„U vaše vreme, nakon što ste opljačkali EPS i rudnik Kolubara, na računu je bilo 8 mlrd dinara, što nije bilo dovoljno ni za isplatu penzija. U isto vreme, 500.000 ljudi je ostalo bez posla, fabrike su bile zatvorene, imali ste rekordno visoku nezaposlenost, dvocifrenu inflaciju, nestabilan kurs. To znači da vam ništa srpsko nije važno, već da ste samo sebi važni“ naveo je ministar finansija.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ЛудЗбуњен

18.12.2023 16:58

Један силеџија и лезилебовић мање у скупштини.А шта ће мо са станом???

sedi1

18.12.2023 17:05

....... nadmen ničim izazvano,.... jednostavno GLUP.....a GLUPIMA nije mesto u politici.....