GOJKOVIĆ UDARIO NA ALEKSIĆA "To je jedna zakonita pljačka", Brnabić odgovorila: "Pošaljite dokumenta"
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/ bg

Žika Gojković je izneo uopštene optužbe na račun poslanika Miroslava Aleksića, međutim nije izneo detalje u dodeljena tri minuta koliko je imao pravo da govori.

Ana Brnabić je odgovorila:

- Ne znam da neko ovde treba da beži od bilo kakvih optužbi. Sigurna sam, pošto se radi o narodnom poslaniku Aleksiću da tu nema ništa inkriminišuće, on je poznat kao čovek koji uvek radi sve po zakonu, pa i onda kada je kao predsednik Opštine Trstenik dodelio sebi najveću platu, pa i onda kada je izvodio razne malverzacije sa svojom porodicom. Ja bih želela da čujem šta je narodni poslanik (Gojković) želeo da kaže - rekla je Brnabić. 

Gojković je rekao da je gospodin Aleksić krivotvorio potpise za osnivanje stranke.

- Minimum 90 odsto glasova je falsifikovano na način da su papiri izvučeni iz nelegitimnih izvora. Taj čovek govori o poštenju i osnivanju stranke. To je jedna zakonita pljačka, dođete, pogledate registar stranaka i otmete ili otkupite stranku. Gospodin Aleksić je otišao korak dalje i falsifikovao potpise, minimum 90 posto podtaka su izmišljeni - rekao je Gojković.

On je dodao i to da je Aleksić zloupotrebio 30 ili 40 hiljada evra sredstava.

Ana Brnabić je zamolila da se pošalje dokumentacija o navedenim optužbama da se pošalje odgovarajuća dokumentacija koja će to potkrepiti, i da niko ne treba da se plaši zakona.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana Dj

27.04.2023 16:38

Bas tako Ana, za sve je zakon isti, neka posalju dokumenta da se vidi ko je kako radio.