ZAŠTO HRVATIMA SMETA VUČIĆ? Predsednik, kao sinonim za jaku Srbiju, kost u grlu komšijama
FOTO: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Zbog čega Hrvatima smeta Vučić, ili je Vučić samo sinonim za jaku i usprešnu Srbiju?

Dok se Hrvati raspadaju i ekonomski i politički, tražeći spas u ustaštvu, Srbija se nezadrživo razvija i uživa sve veće poštovanje u svetu.

Srbija više ne mora da ćuti na sve zločine koje je njen narod pretrpeo.

Predsednik Vučić ne želi da se udvara Hrvatima, naročito ne ustašama, pa je kao takav trn u oku poglavniku Plenkoviću i njegovoj novoj NDH.

Udarali su na porodicu predsednika Vučića, čak im je smetalo što njegova deca imaju srpska imena! Pa nisu valjda mislili da predsednik Srbije treba da svojoj deci daje italijanska ili nemačka imena kao što to Hrvati rade, jer svojih izvornih nemaju.

Jačanje Vojske Srbije, kupovina DEFANZIVNOG oružja, takođe smeta Hrvatima. Svaki vid napretka Srbije kod njih je okidač za najbrutalnije napade i izmišljotine.

Ne mogu čudom da se načude kako se to odjednom Srbi ljute što su ih klali i proterivali. 

Sramnim potezom Hrvati su pokazali da žele da spreče predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača, kao i da ga spreče da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

Predsedniku Vučiću ne dozvoljavaju da položi cvet u Jasenovcu. Očigledno je taj mali cvet, koji mu nisu dozvolili da položi u Jasenovcu, za Hrvate simbol snage i sile Srbije, koju je Vučić podigao sa kolena i ponovo je učinio dostojanstvenom.

I srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik nedavno je, kao i mnogi drugi posetio Jasenovac, jedino Vučić nije.

Možda su ljuti zbog toga što Vučić jedini ne želi da ide na hrvatsko primorje, jer njega interesuje samo Jasenovac.

Predsednik Vučić čak je i javno poručio da nikada neće ići u Hrvatsku na more, i to je tako, a ne kao kad se hrvatski pevači i pevaljke kunu kako nikad neće u Srbiju, pa se posle ne sećaju.  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading