JA SAM NOVI PREMIJER, AMERI SU UZ MENE Ministarka po gradu priča da ima jaka leđa, te da će sigurno biti mandatar
Alo

Zorana Mihajlović, ministarka energetike i rudarstva i članica Predsedništva SNS, uverena je da će baš ona biti nova predsednica Vlade Srbije, ekskluzivno saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora.

- Mihajlovićeva po gradu priča da je napokon došlo njenih pet minuta i da će ovoga puta uspeti da se dočepa premijerske funkcije. Tvrdi da je američki čovek, te da joj oni čuvaju leđa, a ide i tako daleko da veruje da uz takvu podršku ni Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider SNS-a, ne sme da joj kaže ne. Odnosno da će morati da joj ukaže poverenje - objašnjavaju naši izvori, i dodaju da je ministarka uverena da će joj sada poći za rukom ono što joj mnogo puta dosad nije uspelo.

- Ubeđena je da joj trenutni sukob velikih sila ide naruku i da se neće ponoviti raniji scenariji kada se do poslednjeg trenutka nadala da će biti mandatar, a vazda je ostajala „samo” ministarka - ističu naši sagovornici, i dodaju da će, po svemu sudeći, sva nadanja Mihajlovićeve propasti jer Vučić ne podnosi ni pritiske, ni ucene ni uslovljavanja.  

Upravo iz ovih razloga se Mihajlovićeva na sve načine trudi da se dodvori Amerikancima, te je tako u intervjuu za jedan opozicioni dnevni list otvoreno označila Rusiju kao zemlju koja „ugrožava ideju o slobodnoj, ujedinjenoj i solidarnoj Evropi“. Nažalost, u tom šlihtanju uspela je da nanese štetu Srbiji, koja se u ovom trenutku svim silama trudi da ostane neutralna.

Glišić: Vlada bez onih koji se nameću

JA SAM NOVI PREMIJER, AMERI SU UZ MENE Ministarka po gradu priča da ima jaka leđa, te da će sigurno biti mandatar

Darko Glišić - Alo - Dejan Briza

 

Vlada Srbije biće sastavljena u interesu Srbije, a u njoj neće biti onih koji se nameću preko medija, izjavio je pre nekoliko dana predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

- A što se tiče stranih ambasada, da li vi stvarno mislite da bi neko od njih smeo da pošalje bilo kakav signal ili da se obrati predsedniku Vučiću s nekakvim kadrovskim predlogom? To je bila praksa u bivšem režimu, danas mi je smešno kada neko pomisli da će ga ambasador bilo koje zemlje postaviti na bilo koju funkciju - rekao je on.

 

JA SAM NOVI PREMIJER, AMERI SU UZ MENE Ministarka po gradu priča da ima jaka leđa, te da će sigurno biti mandatar

Foto: Tanjug

 

Podsetimo, predsednik Vučić istakao je nedavno da samo on zna ko će biti mandatar za sastav nove vlade. On je poručio da na odluku ko će to biti neće uticati nikakve ambasade ni strani centri moći. On je tako odgovorio na pitanje ko će formirati vladu i na vesti o tome da trpi pritiske sa Zapada i Istoka i ko treba da formira vladu, i dodao da svakog dana gleda ko sme da bude ministar, ko ne sme.

- Neki koji su mi psovali majku govore da je Zapad već odredio ko će biti mandatar i ministri, a u nekim drugim medijima čitam da Moskva određuje sve. Samo se pitam da li je realno da tako nešto pričaju. Niti me ko šta pita, niti je ko šta rekao. Samo ja znam ko će da bude mandatar. Ne postoji nijedan čovek u zemlji koji misli da zna ko je mandatar - poručio je on.

Nije skrivala ljubomoru prema Ani

JA SAM NOVI PREMIJER, AMERI SU UZ MENE Ministarka po gradu priča da ima jaka leđa, te da će sigurno biti mandatar

Tanjug

 

Sukobi Zorane Mihajlović i premijerke Ane Brnabić godinama su punili novinske stupce. Ministarka je koristila svaku priliku da napadne premijerku, a u pozadini tih sukoba jeste činjenica da Mihajlovićeva nikad nije mogla da preboli što je Brnabićeva na funkciji koju ona godinama želi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Dzoni

11.05.2022 17:56

@Djiki - Ko je izabrao ima manje mozga od nje

PiciBlagoCici

11.05.2022 09:06

Boze sacuvaj,bolja opcija ga. Branbic.

Patriota

11.05.2022 16:11

Da se ja pitam, dotična bi za sve što je uradila, završila u Prdekanu. Otvoreno radi za strane službe, što znači da je IZDAJNIK I DRŽAVNI NEPRIJATELJ. Vučiću, doći će ti glave a Srbiju će pretvoriti u američku koloniju. Ako imaš srca i voliš Srbiju, nemoj da uvodiš sankcije Rusiji, jer mi smo ipak braća. Što se tiče EU, nikad nas neće primiti a uzeće nam Kosovo i Metohiju, Vojvodinu i ukinuće Republiku Srpsku. VUČIĆU NAROD TE JOŠ VOLI

PERA

12.05.2022 13:13

IMAŠ JAKA LEĐA DA PONESEŠ ĐAK CEMENTA NA GRADILIŠTU, A MANDATAR DA BUDEŠ NECES, JER NAROD I PREDCEDNIK BIRAJU, A NE AMERIKANCI.