SINHRONIZOVANI NAPADI NA SRBIJU Đukanović i Kurti sutra dobijaju brutalan odgovor predsednika Vučića!
Alo!/Vladimir Marković

Od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da je Srbija zainteresovana za kupovinu borbenih aviona “Rafala”, kao i stizanje kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema u našu zemlju, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović potrčali su da se teškim rečima i pljuvanjem dodvoravaju onima koji odlučuju o njihovoj sudbini, mlateći verbalno po Srbiji, kao da je džak za udaranje!

Kako piše "Objektiv", u Predsedništvu Srbije, sutra će u prepodnevnim časovima uslediti odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će, po rečima izvora, biti jasan, nedvosmislen i brutalan.

NAPADI KURTIJA I ĐUKANOVIĆA POČELI ODMAH

Podsećamo, Premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama.

– Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta istovremeno, pokušava da se ojača jer može da ostane sama. Nastavak naoružavanja Srbije nije bezazlen za region i Kosovo, ali je, s druge strane, izraz straha da bi mogli da ostanu sami – rekao je Kurti.

Takođe, predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da se Srbija naoružava iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a, te se nada da će to pomoći da se razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama unutar evropske i euroatalanske zajednice.

– To je dosledan potez politike koju Srbija vodi unazad nekoliko godina. Ali verujem da će pomoći da se dodatno razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama EU i NATO-a – kazao je Đukanović.

Iz izjava Kurtija i Đukanovića jasan je njihov jedini motiv, a to je da svaku situaciju i korak koji napravi Srbija oni napadaju.

Predsednik Vučić obojici sprema brutalan odgovor na ovakve napade.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

12.04.2022 22:07

Samo napred predsednice. Ucinite sve sto mozete za bezbednost Srbije. Kurti i Djukanovic sede na mestima koji im ne pripadaju. Jedino sto im je ostalo to je da pricaju gluposti jer nista pametno ni da kazu, ni da urade, jer oni znaju samo za svoj dzep.