"SRBIJA MORA U NATO!" Đilasov kandidat Ponoš formira tim sa Srđanom Dragojevićem, otvorenim pristalicom zločinačke Alijanse! (VIDEO)
Foto: Printskrin

Zdravko Ponoš je u emisiji saopštio da mu je Srđan Dragojević deo tima za vođenje države. a Srđan Dragojević je danas saopstio: Srbija mora u NATO!

Dragojević je široj javnosti poznat po antisrpskim izjavama, naročito na Tviteru, gde često ima običaj da pljuje po aktuelnoj vlasti, državi Srbiji, za koju tvrdi da je fašistička, a najviše po Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, na šta ga verovatno navode njegova radikalna levičarska antidržavna anarhistička uverenja.

Svoja antisrpska uverenja rado deli sa svojim pratiocima.

- Svima vama svaka čast, ali zaista je glupo da me pratite a kamoli da me vređate ako se ne slažete sa mojim postulatima: Kosovo je nezavisno, u Srebrenici se dogodio genocid, Sramota za Srbije je da je čovek koji je pretio ubistvom 100 Muslimana za jednog Srbina - predsednik.

Foto: Tviter printskrin

 

 

Propali reditelj je očigledno našao novog domaćina da se za njega zakači kao pravi politički parazit.

Đilas i Ponoš preko medija propagiraju Srbiju u NATO paktu - Alo.rs

Dragojević je na Tviteru išao toliko daleko da je čak relativizovao i smrt male Milice Rakić, nastradale 1999. od strane bombi zločinačke NATO alijanse, koju Ponoš zdušno promoviše u Srbiji.

Foto: Tviter printskrin

 

O tome kakvog je ideološkog i moralnog profila Đilasov kandidat, NATO general Zdravko Ponoš najbolje govori to sa kakvim se ljudima okružuje. 

NATO general i propali reditelj - idealan spoj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nesa

20.02.2022 21:54

Ponose samo pokusaj da nas uguras u NATO, bolje se odmah iseli sa porodicom na severni pol da te nema nigde

Dragi

20.02.2022 21:58

Ako vam je toliko stalo do NATo puške u ruke i pravac Ukrajina dokažite svojim gazdama koliki ste patriote.