ĐUKA ODGOVORIO ŽAKLINI Evo ja sam pozvao Dragana Đilasa na duel...
Video isečak

Đilas se nakon nekoliko poziva nije uopšte oglašavao, ali je zato pokrenuta medijska mašinerija da ublaži i sakrije njegov kukavičluk. 

Perjanica Đilasovih medija Žaklina Tatalović tako je prećutala taj poziv Vladimira Đukanovića Draganu Đilasu da se pojavi u duelu, ali je predložila duel između predsednika Vučića i Marinike Tepić. 

Dok je prvi duel sasvim logičan, jer i Vladimir Đukanović, a i Dragan Đilas su kandidati za narodne poslenike, totalno je neshvatljivo i nelogično da Marinika Tepić koja nije kandidat za predsednika Republike poziva na duel predsednika Republike. 

Naravno, logika je u prostoj činjenici da time pokušavaju da prebace težište sa poziva koji je uputio Vladimir Đukanović Draganu Đilasu i da spreče da se u televizijskom duelu otkriju mračne tajne i svi lopovluci Dragana Đilasa. 

Zbog toga je Vladimir Đukanović odgovrio Žaklini Talalović na Tviteru

"Evo uvažena Žaklina ja sam pozvao kolegu kandidata za narodnog poslanika, Dragana Đilasa, na TV duel. Može i kod vas na televiziji, tj.kod njega na domaćem terenu i slobodno možeš ti da vodiš", napisao je Đuka u tvitu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading