AKCIJA "OMČA 2" ZA GLAVU VUČIĆA: Otkriveno je zašto predsednik Srbije mora pasti
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Rafalna medijska paljba na Aleksandra Vučića, njegovu porodicu i najbliže saradnike deo je operacije "Omča 2", koju predvodi list Danas. Novine koje su u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka od početka godine do sada samo na naslovnoj strani su maltene svaki dan gađali Vučića. Istovremeno na različitim stranicama objavljivali su na desetine tekstova protiv Vučićevih saradnika.

GEBELSOV MODEL

Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da medijska kampanja koja se vodi potvrđuje da su laž, negativna kampanja i Gebelsova propaganda jedino što imaju u borbi protiv predsednika Aleksandra Vučića i SNS.

- Građani treba da se zamisle nad propagandom koja se širi i tumačenjem medijskih sloboda od tajkunskih medija koji pod slobodom podrazumevaju širenje laži i kleveta o predsedniku Vučiću i njegovoj porodici. To nije sloboda medija, već jedna medijska anarhija u kojoj svaki psihopata ima pravo da objavljuje i najogavnije tekstove o predsedniku Srbije, ne štedeći ni mrtve ako nose prezime Vučić. To je vrhunac njihovog beščašća - navodi Vučević.

Ko je Stojan Radenović - Alo.rs

Ističe da se naprednjaci nikada neće obračunavati s političkim protivnicima na takav način:

- Ali ćemo ih zato uvek pobeđivati na izborima. Pobeđivaćemo ih rezultatima koji su istorijski, u svim oblastima života. I ti isti koji potpisuju te sramne naslovne strane, da znaju i n od novinarstva, na te iste naslovne bi stavljali fenomenalne rezultate našeg predsednika. Jer to je istina! I to je vest za građane Srbije! Sve ostalo je ništa drugo do lične, patološke mržnje prema predsedniku Srbije.

U medijskoj ofanzivi u napadima na šefa države ne zaostaju ni drugi mediji koji su pod Šolakovom kapom. Podršku imaju od stranih centara moći koji već duže vreme zabijaju klipove u točkove jer Zapad ne želi jaku Srbiju, koja je sposobna da nabavi vakcine, da jača ekonomiju, koja može da zaštiti i odbrani svoju teritoriju.

Rasim Ljajić se pridružio listi SNS na izborima - Alo.rs

- Zbog čvrste politike koju vodi, Vučić ne odgovara ni Zapadu ni Šolakovim medijima. Snažna borba za zaštitu nacionalnih interesa je ono što je trn u oku centrima koji žele Srbiju na kolenima, slabu, koja je poslušna i ispunjava njihove zahteve, ultimatume. Zato udaraju i bočno i diskredituju ljude koji su mu najbliži. U tome učestvuju i neki domaći političari i tajkuni kojima Vučić ugrožava poslovne interese. Cilj im je isti, žele da sruše Vučića, zato spinovima i lažima u medijima pokušavaju da slome Srbiju - kažu izvori Republike.

Dodaju da su na istom zadatku i razne nevladine organizacije:

- Upravo iz tih organizacija se najavljuju protesti, razne blokade, opstrukcija izbora. Paralelno s ovim akcijama pritisak na Vučića i Srbiju pojačava se i spolja jer Zapad želi da nam nametne svoja rešenja kada su u pitanju najvažnije teme, kao što je pitanje Kosova, da unište Republiku Srpsku, da saseku prijateljstva i strateške projekte koje Srbija ima sa Kinom i Rusijom...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nina

10.02.2022 08:11

Predsednik Vucic nikad.pre ce ovi zuti.Vidimo se mna izborima 3 aprila ko ce da pobedi.Nemozete vi njemu nista.On ce se povuci kad on bude hteo i mi gradjani necemo dozvoli da on ode s vlasti,jer mi gradjani necemo dati,da on ode.

Pera

10.02.2022 13:29

.Bravo za Predsednika SVE sto radi pametno radi.