DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: Ili ćemo izdržati ili nas neće biti!
alo.online.ba

– Zato, sve ono što želimo sebi i našim najbližima treba da želimo i našoj Republici Srpskoj. Da napreduje, raste, snaži i čvrsne, jer samo sa njom ima nas i samo sa nama postoji Republika Srpska. Srećan nam svima 30. rođendan! – istakao je Stanivuković.

Na pitanje da li će Republika Srpska izdržati  pritiske sa zapada, Draško je rekao da su to stvari o kojima se ne raspravlja i da Republika Srpska mora izdržati ili je neće biti.

Darko Mladić: Čestitka za Dan Republike Srpske - Alo.rs

– Ili ćemo izdržati ili nas neće biti. Ovo je pitanje svih nas, jer Republika Srpska smo svi mi koji u njoj živimo. Izdržati, opstati, nastaviti dalje, jačati i snažiti Republiku Srpsku je naš imperariv i to je neupitno. To su stvari o kojima se ne raspravlja, to je utkano u genotip novih generacija koje su rođene u najtežim vremenima, a tu svakako spada i moja generacija – zaključio je on.

Šešelj upozorava: Amerikanci vrbuju opozicione političke stranke! - Alo.rs

O uvijek aktuelnoj temi, neslaganja srpskih političara i tome da li oni mogu prevazići unutrašnje nesuglasice zarad očuvanja Republike Srpske, Stanivuković ima pozitivan stav i smatra da se politički neistomišljenici mogu i trebaju usaglasiti zarad viših interesa.

– Možemo, hoćemo, moramo i trebamo. Banja Luka je kao najveći grad Republike Srpske to pokazala da se bori za interese Republike Srpske, a vjerujem da sam to uspio da pokažem, ne smo kao gradonačelnik, nego kao i čovjek. Poslali smo poruku da smo za vraćanje nadležnosti, imali smo potpun koncenzus oko Inckovog zakona, a jasno smo rekli da smo protiv sankcija bilo kom srpskom političaru. To su stvari u kojima nema opozicije i vlasti, to su stvari u kojima smo svi jednaki – poručio je za kraj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading