SADISTIČKO IŽIVLJAVANJE NAD STARIJIM SUGRAĐANIMA Vesić objavio video na kom muškarac maltretira baku i deku: Tražim od policije da ovaj psihopata bude pronađen i uhapšen
Printscreen

- Snimak koji je objavio politički kriminalac kako se iživljava i vređa naše starije sugrađane samo zato što su se usudili da slobodno šetaju gradom i dođu na miting stranke koju podržavaju.


Kada vidite kako ovaj psihopata maltretira ljude koji mogu da mu budu baka i deka postaje jasno dokle su oni koji promovišu nasilje doveli naše društvo. Kažem psihopata, jer iživljavati se nad bilo kojim čovekom još starijim od sebe pa još to snimati kako bi ih dodatno ponizio može da uradi samo neko ko nije normalan.

U Beogradu neće niko da maltretira nikoga i niko neće moći drugima da preti zbog političkih uverenja. Isto bih reagovao i da sam video snimak gde neko maltretira bilo koju našu sugrađanku i sugrađanina zato što nosi zastavu bilo koje druge političke stranke. Sramota! Srbija je slobodna zemlja za sve njene ljude.


Tražim od policije da ovaj psihopata bude pronađen i uhapšen. Nadam se da neće postati heroj nekih medija koji su onog što je tukao bageristu nazvali “zlatnom levicom”. Ovoga mogu da zovu “zlatnim sadistom” - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, na svom Fejsbik profilu uz video.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Мијо

01.12.2021 10:52

Ово је крајње срамно и безобрано понашање најоштрије осуђујем овакво насилничко понашање и очекујем да надлежни органи што пре овог психопату приведу правди.

Nikola

01.12.2021 14:06

Sramno je da ljudi u ovim godinama doživljavaju ovako nešto. Policija mora da reaguje.

stevo

01.12.2021 14:17

@Nikola - Nadam se da reakcija policije nece izostati.Svako treba da odgovara za svoje postupke