ŠEŠELJ IZNENADIO GLEDAOCE U JUTARNJEM KOD MARIĆA Ja više volim žensku nogu sa štiklom, evo Milomire pitaj Katarinu!
Foto: Ilustracija

 

Prvobitno pitanje koje je Marić uputio Šešelju ticalo se nedavnog gostovanja lidera radikala na Pinku, kada je Šešelj izneo niz šokantnih tvrdnji uključujući i onu da žene ne bi trebalo da nose štikle.

Dobijajući priliku da pojasni taj svoj stav, a sve u sklopu optužbi na račun srpskog vojvode koji je proglašen talibanom zbog svojih stavova o krizi u Avganistanu, Šešelj je odgovorio:

- Nisam ja protiv štikli, ja više volim žensku nogu sa štiklom. Mnogo je lepša ženska noga kad navuče štiklu, nego kad u ravnoj obući hoda. Ali štikle su patnja za žensku nogu. Teško je pet, šest sati biti u štiklama. Evo pitaj Katarinu - rekao je Šešelj obraćajući se Mariću.

ŠEŠELJ IZNENADIO GLEDAOCE U JUTARNJEM KOD MARIĆA Ja više volim žensku nogu sa štiklom, evo Milomire pitaj Katarinu!

Foto: Ilustracija

 

 

Na tu konstataciju novinar je istakao:

- Ona ima papučice.

Ova replika dala je povoda Šešelju da ponovo odgovori Mariću:

- A, papučice?! Malopre je paradirala u štiklama - rekao je Šešelj, na šta se voditeljka samo nasmejala.

U istom tonu Šešelj je nastavio sa mondo-zdravstvenim savetima.

- Treba nositi obuću sa ortopedskim uslošcima ili obuću sa anatomski izvajanim dnom. To je najzdravija obuća, sve ostalo izaziva probleme sa kičmom - rekao je Šešelj.

Posle ove kratkotrajne epizode sagovornici u studiju vratili su se osnovnoj temi tog dela emisije - stanju u Avganistanu nakon što su talibani preuzeli vođenje državom.

- Oni su druga kultura i civilizacija i mi to ne možemo da razumemo. Mi samo ne možemo da se solidarišemo sa američkim kvislinzima - objasnio je lider radikala zašto ima simpatije prema talibanima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading