"MESECIMA SMO TRPELI" Vulin otkrio plan za udarac na državu, umešan i Luksemburg!
Printscreen

 

"Kao što sam i najavio u sinoćnjem Hit tvitu, odmah će se pokrenuti kampanja da  nije važno da li su i kako Belivuk i Miljković izvršili zverstva, već je bitno zašto su dokazi njihovih zločina predati na uvid javnosti. 

Već mesecima se u Đilasovim i luksemburškim medijima vodi kampanja kako su Belivuk i Miljković nevini u zatvoru, kako im je sve smešteno, i kako je njihovo hapšenje politički progon navijača Partizana.

Tanjug

 

 

Mesecima se priprema javnost da su članovi klana nevini i da će njihove izjave biti istinite u svemu što budu rekli o Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici ili meni. Sada, kada smo pokazali da su ubice, a oni koji ih podržavaju ljudi bez savesti kojima nije teško da njihove laži koriste u obračunu sa Vučićem, sada kada je jasno kakvo smo zlo zaustavili, ne treba da se priča o tome, već da se pravdamo kako smo se usudili da pokažemo Srbiji istinu. Sve fotografije i ostale dokaze MUP i Tužilaštvo su imali od samog početka, ali smo strpljivo čekali da se ispuni zakonska procedura i da se sa dokazima upoznaju i okrivljeni i oštećeni. Zato što smo poštovali zakon, trpeli smo napade, uvrede i laži, ali sada je došlo vreme da odgovorimo-istinom. ", poručio je predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin povodom napada jednog dela javnosti na predsednika Vučića i njega zbog prikazanih slika koje svedoče o zverstvima koje su počinili pripadnici klana Belivuk-Miljković.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading