PRVI OPERATIVAC SNS-a OTKRIO Hteli su klanicu, a dočekalo ih veliko iznenađenje
Alo; D.R.

Alo; D.R.

 

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio je danas da je ta stranka na sednici Glavnog odbora pokazala zrelost i ozbiljnost, iako je, primećuje, deo javnosti očekivao "klanicu" na sednici tog stranačkog tela.

"Dominantan utisak posle sednice Glavnog odbora SNS je zrelost članova, kao i zrelost koja je iskazana kroz sastanke širom Srbije, u gradskim i mesnim odborima", rekao je Glišić za TV Pink.

Kako je rekao, SNS je stranka u kojoj se, i kada se nešto promeni ili neko da ostavku i dođe do različitih mišljenja, ne prave različite stranke, kao kod nekih drugih partija već se gleda šta je nabolje, jer im je interes građana na prvom mestu.

"Šta je najbolje da ponudimo građanima, ono što smo bili i što jesmo, osnova za razvoj države i sigurnost koju građani imaju kada glasaju za SNS, da znaju da će to biti korak unapred. Ključni utisak sa sednice je zrelost, koju smo pokazali i u diskusijama i u zaključcima", rekao je Glišić.

PRVI OPERATIVAC SNS-a OTKRIO Hteli su klanicu, a dočekalo ih veliko iznenađenje

Zoran Babić - Alo

 


On je naveo da ulazak Šapića u SNS pokazuje sabornost stranke, koja ne rasipa energiju, već sakuplja energiju i znanje, jer svi žele da rade više i jošs bolje, da se odlučno bore sa problemima.

"Iako je deo javnosti očekivao klanicu, mi pokazujemo jednu drugačiju poruku i građani to dobro vide", rekao je Glišić.
PRVI OPERATIVAC SNS-a OTKRIO Hteli su klanicu, a dočekalo ih veliko iznenađenje

Printscreen

 

 


Dodao je da je za SNS interes građana na prvom mestu, a ne lični interes bilo kog člana Glavnog odbora, i kako kaže, jedino onaj ko može svaki dan da se bori, da radi, razgovara sa ljudima, trči u susret problemima koji tište građane, može napred.

"Svi smo tu da damo podršku predsedniku naše stranke koja je, de fakto, promenila Srbiju", rekao je Glišić.

 

 

 

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Mijo

02.06.2021 12:33

Pojedini bi to želeli ali do toga nikada neće doći. SNS je odgovorna politička organizacija u našoj zemlji svako koje loše radio svoj posao biće smenjen a na ta mesta postavljeni novi ljudi koji hoće da pomognu svom narodu i svojoj zemlji. Varata SNS-a su svakom otvorena.

kontesanera

02.06.2021 13:08

Članovi Glavnog odbora su jedinstveni u pružanju podrške politici predsednika Aleksandra Vučića.

stevo

02.06.2021 17:59

@kontesanera - Sloga i jedinstvo je nesto sto je SNS sve ove godine odrzalo na vlasti

Julija

02.06.2021 13:37

SNS je trenutno jedina stranka koja se istinski bori za ovu drzavu i svoj narod, sve ostalo je besmisleno.

Dragan

03.06.2021 08:00

Opozicija se nadala da će biti po onoj staroj zavadi pa vladaj ali im se plan izjalovio.

Ivana

03.06.2021 09:33

Vreme je da građani Srbije odgovaraju za svoje postupke. Hvala našem predseniku Vučiću koji će da radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.