Petković osudio napade na predsednikovu porodicu: Vučić im je glavna meta jer nas nezadrživo vodi napred!
Tanjug

- Srbija je zbog svojih uspeha danas mnogima trn u oku, i svedoci smo delovanja jedne široke koalicije spoljnih i unutrašnjih subjekata koji žele da na svaki način uspore razvoj naše zemlje i sapletu je u borbi za očuvanje državnih i nacionalnih interesa. 

Glavna meta napada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u kojem opravdano prepoznaju najzaslužniju osobu za to što je naša zemlja danas na nezaustavljivom putu razvoja i obnove ekonomske i političke snage. 

Glavno oružje u tim napadima je propagandna mašinerija Dragana Đilasa i njegovih političkih i tajkunskih partnera, a reč je, podsetiću, o ljudima koji su besomučno pljačkali Srbiju i naše nacionalno bogatstvo deponovali na ofšor račune. 

Nedopustivo je to što ta grupa, čije su veze sa inostranim faktorom i kriminalnim klanovima javna tajna, udara, ne samo na svog glavnog političkog protivnika predsednika Vučića, već i na porodicu šefa države, čime čine delikt ne samo protiv porodice Vučić, već i protiv naših najsvetijih nacionalnih vrednosti. 

Porodica je zabran u koji niko ne sme da dira, pogotovo ne sa nečasnim motivima i na lažovski i klevetnički način, jer ako naš politički i pravosudni sistem danas zažmuri pred ovom pojavom, onda više ničija porodica neće biti zaštićena. 

Politička borba je često prljava i bespoštedna, ali mora postojati prag koji se ne sme prelaziti, a to je integritet i svetost porodice, i ko god je odan srpskim vrednostima neće imati razumevanja i reči opravdanja za bezdušnu harangu na predsednika i njegovu decu - objasnio je Petković.

Komentari (5)

Loading
Aleks

14.05.2021 14:43

Deca su svetinja, to se ne dira. TAČKA!

Sofija

14.05.2021 15:53

Породица је светиња која не треба да се корити у политичке сврхе да се скупљају јефтине полтичке поене

Elena

14.05.2021 17:22

Samo covek bez imalo ljudskosti moze napadati decu, ovim je Djilas samo navukao dodatni gnev naroda. Deca nisu deo politike i ne smeju se dirati.

David

14.05.2021 20:53

Nemaju ništa protiv Vučića pa udaraju na decu, sramota.

Olja

14.05.2021 21:00

Deca su ono u šta se ne dira, deca su svetinja, a Đilas je to očigledno zaboravio.