KURTI POSLAO POLICAJCE SA DUGIM CEVIMA Upali u prostorije Opštine Gora
Foto: EPA/EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Više od 10 vozila policije sa preko 50 naoružanih specijalaca blokiralo je potpuno ulaz i izlaz iz sela ove najudaljenije opštine na Kosovu i Metohiji, saobraćaj je posle više od sat vremena normalizovan, ali se Kurtijevi naoružani specijalci i dalje nalaze u zgradi opštine Gora. 

Nema sumnje da je ovaj upad u prostorije opštine Gora izveden po direktnom nalogu Aljbina Kurtija, sa jednim jedinim ciljem - da se ona zatvori, radnici zastraše i proteraju sa radnih mesta, a potom i sa njihovog kućnog praga gde žive u miru i slozi ne dirajući nikoga. 

Maltretiranje i brutalno zastrašivanje mirnog bratskog naroda u opštini Gora, Kurtijev je podli plan s ciljem progona naroda koji tamo živi i udar na sve manjinske zajednice čija je egzistencija direktno ugrožena zbog ovakvih protivpravnih akata dirigovanih iz Prištine. 

Ne prođe dan da Kurti i vlasti u Prištini ne sprovedu nasilne i eskalatorne poteze na Kosovu i Metohiji sa ciljem potpune destabilizacje prilika na terenu i izazivanja podela, mržnje, zastrašivanja, dizanja tenzija i generisanja opasnih kriza jer to je jedina politika za koju Kurti i njegovi ekstremni sledbenici znaju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gradjanin

26.01.2024 16:30

Predsednik treba otvoreno zapadnom sljamu da kaze da ce nasu vojsku staviti ispred prolaza n KiM i to treba da uradi.