TEROR KURTIJEVE POLICIJE Slaviša krenuo kod roditelja iz Čačka, odveli ga u Južnu Mitrovicu, ženu mu ostavili na prelazu
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

- Slaviša živi u Mojsinju živi od 1999. godine, krenuo je u tazbinu u selo Gojbulje kod Vučitrna. Na Jarinju su našu kontrolu prošli normalno, međutim na kosovskoj su njega izdvojili, strinu ostavili na punktu da čeka a njega odveli, kažu i južni deo Kosovske Mitrovice - priča Miloš Nedeljković, Slavišin bratanac koji je sa još nekoliko rođaka iz Mojsinja krenuo put Kosova i Metohije.

- On je uhapšen na samom punktu, s pod navodnim optužbama za ratne zločine u Vučitrnu, isto kao i raniji koje su privodili pre njega, poput hapšenja Slađana Trajkovića - priča Miloš koji se trenutno nalazi na putu za KiM, zajedno sa Slavišinim sinom.

On kaže da je Slavišina supruga, nakon hapšenja muža, ostala sama na punktu, čekajući da po nju dođu rođaci koji žive na Kosovu.

Miloš kaže da stričeva i njegova porodica 25 godina žive u Mojsinju selu kod Čačka. Slaviša Nedeljković je po obrazovanju diplomirani ekonomista i već duži niz godina radi u Republičkoj poreskoj upravi u Čačku.

S.P.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading