Izmir Zećiri
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook
Izmir Zećiri

Foto: printscreen/facebook

 

Da lažni premijer Aljbin Kurti nije usamljen u lupetanju gluposti pokazao je i slučaj njegovog lažnog grdonačelnika Zubinog Potoka Izmira Zećirija koji je zaposlio familiju u toj opštini, te se nakon toga pravdao da je to morao da uradi...

Naime, on je izjavio da je sticajem okolnosti bio primoran da zaposli rođake u opštini koju vodi pravdajući to napetom situacijom nakon izbora u aprilu kada su mnogi, kako kaže, oklevali da se zaposle u toj lokalnoj instituciji, prenosi Kljan Kosova.

- Bio je to veliki izazov, čak i opasan, tako da smo bili primorani sa kapacitetima koje imamo i kao stranka i kao građani, uspeli smo da kompletiramo kabinet koji je u tim zakonskim okvirima bio spreman da služi potrebama građana - rekao je Zećiri, a preneo portal Kosovo onlajn.

Kako je dodao za Kljan Kosova, njegova ćerka je direktorka kulture.

- Prvo sam posetio ljude iz zajednice uključene u kabinet zbog opasnosti. U početku je bilo opasno, ljudi su oklevali možda čak i da se pridruže ovde, pa smo se suzili da kompletiramo kabinet sa rođacima - naveo je.

Podsetimo, i Aljbin Kurti koristi svaku priliku da izjavama šokira javnost. 

- Toliko je bilo kršenja, ali ne i zvuka pištaljke. Sada smo stali na tome. Propustili smo ovu priliku i videćemo šta će biti u budućnosti - naveo je on.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra meč sa Holgerom Runeom u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu. 🎾 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #novakdjokovic #tennis ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading