KURTI NAČISTO POLUDEO Traži da se na pregovorima koriste pištaljke
Foto: Alo

Ovoga puta je otišao toliko daleko u, pa narodnski rečeno, lupetanju gluposti da je izjavio da bi „voleo bih da posrednici u dijalogu koriste „sudijsku pištaljku“ kako bi opomenuli strane kada dolazi do kršenja sporazuma.

- Toliko je bilo kršenja, ali ne i zvuka pištaljke. Sada smo stali na tome. Propustili smo ovu priliku i videćemo šta će biti u budućnosti - naveo je on.

Podsetimo, u lažnoj državi se sve raspada. 

Alo! je danas pisao da je tzv. kosovsku policiju prethodne dve godine napustilo je 750 pripadnika, a opšte rasulo zavladalo je i u tzv. kosovskim bezbednosnim snagama.

Njihove pripadnike prištinski režim doveo je do ivice egzistencije, zbog bednih plata.

Tokom prošle godine, tzv. KP ostala je bez 140 policajaca albanske nacionalnosti, a zatim su otkaze podneli i srpski policajci, njih 550 sa severa KiM. Tokom ove godine prištinsku policiju napustilo je još 60 policajaca, pretežno Albanaca.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra meč sa Holgerom Runeom u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu. 🎾 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #novakdjokovic #tennis ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading