LAZANSKI OSTAVIO SRBIMA REŠENJE ZA KOSOVO Ako to uradimo, sve je gotovo!
Foto: Ilustracija

Lazanski je rekao da bi najbolje bilo taj problem rešiti vojno, ali da takve nisu prilike u svetu trenutno, naglasio je da je rešenje to da Srbija nikada ne potpiše gubitak Kosova i završi tu stvar “de jure”.

Analitičar je primer rešenja dao i kroz jevrejski narod i njihov povratak nakon 2.000 godina u Jerusalim.

– Mislim da je rešenje na neki način omogućiti Srbima da ostanu dole i da se nikada ne potpiše gubitak Kosova, što kažu pravnici “de jure”. Ako potpišite, onda je gotovo zauvek, ako ne potpišete zadržavate tapiju. Za sto godina biće druga politička situacija, Jevreji su čekali 2.000 godina da uzmu Jerusalim i vratili su se – objasnio je Lazanski.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Gaga

20.08.2021 17:43

Laka mu zemlja bila. Potpuno je bio u pravu, Dogodine u Prištini amanet za naredne generacije.

Zoran52

20.08.2021 19:53

Bravo za Lazanskog, a Gujon,da li je ovo prepisao od njega.

Marooned

21.08.2021 10:36

@Zoran52 - To nije ništa novo! Nije važno ko je to prvi javno izgovorio nego da se to javno izgovori! Više bi se trebali da pitamo kako mogu djilas, tepic, čanak, jovanović... Da to pričaju sta pricaju o KiM, RS i Vojvodini kao i našim herojima, da se bore protiv srba i srbije. Za koga oni to rade i zašto (novac, moć, pohlepa ili ucena) udaraju na srbiju posebno pred pregovore i kada ima udara sa drugih strana!? Samo da ljudi tamo ostanu a to je mnogo teško. Ovo sto vucic srbima na kim pomaže, gradi, otvara radna mesta, sa srpskom listom ih ujedinio, uspeo da dosta zemalja povuku priznanje, nedozvoljava da udju u UNESCO i Interpol.. Itd a ne odustaje od pregovora. Prvi put da se mudra politika vodi i bori se da spasimo što možemo. Da se ranije tako borilo mozda mi sada bila naša vojska i policija na kim a sigurno se nebi granica postavila.