maja cerović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Održano je treće izvlačenje u okviru novog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”, a srećni dobitnici stanova u naselju Zemunske kapije ovog puta su bili Maja Cerović iz Beograda i Marko Gatalo iz Novog Sada.

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Teja Dora je pomagala pri izvlačenju računa i donela sreću pobednicima.

Maja Cerović je osvojila trosoban stan u luksuznom beogradskom naselju uz pomoć računa koji je iznosio svega 80 dinara.

- Oduševljeni smo, za sve je zaslužan moj sin Luka, on je i poslao račun koji nam je doneo stan. Mi smo pretežno plaćali karticama, ne znamo zasigurno koliko smo računa poslali. Stvarno nismo negde brojali, ali izgleda sa kartice nije prošao nijedan račun, nego ovaj jedan mali za koji je moj sin bio zadužen, jer je on to skupljao sa bratom - započinje priču pobednica i majka dva divna dečaka koji su se lavovski borili da osvoje stan.

Luka Cerović čeka da vidi svoj novi stan i, kako kaže, jedva čeka da izabere svoju sobu.

- Nadam se da je stan dobar, ali videćemo kad dođemo. Nameravamo brat i ja da nastavimo da skupljamo račune, eto sad smo videli da je moguće osvojiti, pa što ne bismo pokušali opet da dobijemo još jedan stan. Brat mi nije tu trenutno, otišao je u Crnu Goru, ima turnir, pošto je on fudbaler. Kada se bude vratio kući, planiramo da ga iznenadimo stanom - rekao je mali Luka za RTS.

Drugi pobednik, Novosađanin Marko Gatalo se nije preterano oglašavao. Za beogradske medije je rekao da je zatečen, sad kad je osvojio trosoban stan još uvek razmišlja da li da se preseli za Beograd. Ali kako je rekao, nastaviće da šalje račune u nadi da će opet biti izvučen.

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“ trajaće do 8. juna 2024, a treće izvlačenje je održano u subotu. U drugom izvlačenju prošle subote izvučeni su dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Zemunskim kapijama - Dragan Radenović i Mirjana Milovanović.

Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu - u svakom od pet ciklusa izvlače se po dva stana. Do sada je registrovano čak 485.573 naloga, sa kojih je poslato 41,8 miliona računa i dodeljeno više od 50 miliona jedinstvenih kodova.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading