mirjana milovanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

U subotu je Dragan Radenović osvojio jednoiposoban stan od 46 kvadratnih metara u naselju Zemunske kapije za račun sa Zvezdare koji je iznosio 1.500 dinara. Sličnu sreću imala je i Mirjana Milovanović, koja je za račun iz Ćićevca od 2.133 dinara osvojila dvosoban stan od 54 kvadratna metra u istom naselju.

Mirjana Milovanović je upravo od reportera RTS-a saznala da je srećna dobitnica stana, a za njom se tragalo čitavih sat vremena. Kako ona navodi, račun od kupovine koju je obavljala za Vaskrs doneo joj je neopisivu sreću.

- Evo ja sam i dalje u šoku, od kad su mi javili, na licu mi je osmeh od uva do uva. Majka me je zvala da mi čestita, cela porodica je oduševljena. U Beogradu mi živi ćerka koja je došla da studira dizajn enterijera. Od kad se preselila u prestonicu živi kao podstanar, konačno neće davati novac za kiriju, biće joj mnogo lakše! Lepo je kad čovek osvoji nešto, ali još lepše kad obezbedi svoje dete - započinje priču za Alo! Mirjana Milovanović.

Kako Mirjana tvrdi, bitno je imati vere u sebe i biti uporan. Kako kaže, jedino tako čovek može doći do cilja.

Ne bacajte račune, već osvojte vredne nagrade!

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme „registracija“, učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

- Poslala sam 38 fiskalnih računa, a sreću mi je doneo upravo račun od kupovine za Vaskrs. Ne mogu biti srećnija. Nije bila ni neka velika kupovina, sitnice. Za 2.000 dinara sam dobila dvosoban stan, pa gde to ima, recite vi meni? Ja uvek kažem ima neko gore ko nas sve čuva! Zauvek ću pamtiti ovaj dan - dodaje za Alo! srećna dobitnica stana u Beogradu!

Muž je Mirjani bio najveća podrška, kako kao životni saputnik tako i kao pomoćnik kad je u pitanju slanje fiskalnih računa.

- Mužu mislim da nije još doprlo do mozga da smo osvojili stan, ali zaista mi je bio velika podrška. Zajedno smo ih slali. Gledali smo onu hrpu računa tokom izvlačenja i još uvek razmišljamo kako je moguće da je baš naš osvojio džek-pot. Savetujem svima da nastave da igraju, zato što nikad se ne zna, možda budete vi sledeći - šaljivo kaže Mirjana.

Ukupan nagradni fond ovog kruga iznosi 1,9 miliona evra, raspoređen u deset stanova u Beogradu. Pevačica Goca Tržan učestvovala je u izvlačenju dobitnika, što je dodatno zapalilo atmosferu tokom izvlačenja srećnih dobitnika.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading