uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

U igri je više od 80 miliona kodova.

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi“ večeras su izvučeni potencijalni dobitnici dva trosobna stana u Beogradu a to su Maja Cerović i Marko Gatalo.

U igri je više od 80 miliona kodova.

Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu - u svakom od pet izvlače se po dva stana.

Gatalo je Potencijalni dobitnik trosobnog stana u naselju Zemunske kapije. Mesto prometa računa je Novi Sad, a visina dobitnog računa je 380 dinara. 

Cerović je potencijalni dobitnik drugog trosobnog stana u istom naselju. Mesto prometa računa je Novi Beograd, a visina dobitnog računa je 80 dinara. 

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" trajaće do 8. juna.

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novina

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga - primera radi za članove porodice, što će olakšati starijim i onima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading