Imlek donacija
Foto: Promo/Nemanja Potkonja

Povodom Svetskog dana deteta, vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda, kompanija Imlek, tradicionalno je obradovala veliki broj mališana iz ustanova za decu bez rodi-teljskog staranja.

Imlek je Moja Kravica čokoladno mleko donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zve-čanskoj, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu, Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo i Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ Subotica.

Imlek donacija

Nemanja Potkonja

 

Društveno odgovorno poslovanje ključna je misija kompanije Imlek, čemu svedoče tradicionalni projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama koristeći svaku priliku da ukaže pomoć i podršku i izmami osmehe najmlađim članovima zajednice. Kompanija, kontinuirano obeležava važne datume koji u fokus stavljaju decu.

„Svetski dan deteta jedan je praznik kojioslikava strateško opredeljenje kompanije Imlek, koje se ogleda u kontinuiranom pružanju pomoći najmlađima. Ovaj datum je idealna prilika i da se podsetimo ko su najvaž-niji članovi svakog društva, kao i da se skrene pažnja javnosti na aktuelne probleme sa kojima se deca suo-čavaju. ovim potezom želimo da motivišemo i druge da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija“, izja-vio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Imlek donacija

Nemanja Potkonja

 

Svetski dan deteta prvi put je ustanovljen 1954. godine i obeležava se 20. novembra svake godine sa ciljem promocije međunarodnog zajedništva, i širenja svesti o važnosti napora koji se ulažu u dobrobit dece.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading