Nova godina u Budvi, zašto je najbolja?
Alo

Ne postoji poznata muzička zvijezda iz regiona koja nije poželjela zdravlje, sreću i uspjeh desetinama hiljada ljudi okupljenim na budvanskom trgu. Tako će biti i ove godine!

Trodnevni program u Budvu će, i ove godine, dovesti hiljade posjetilaca željnih najboljeg provoda, najkvalitetnijeg muzičkog zvuka, ali i najljepše dnevne atmosfere, uz zvuke klasične muzike i kapućino na pjeni od mora.

Nova godina u Budvi, zašto je najbolja?

Alo

 

Dubioza kolektiv, Marko Nastić, Stellarcompanion i Denis Sulta, jedan od najboljih evropskih DJ-eva mlađe generacije, uz lokalnu podršku DJ Burkakke-a i DJ Chbx-a, zagrijaće atmosferu 30. decembra.

Najljepše želje sa Budvanima i njihovim gostima naredne večeri će, tačno u ponoć, podijeliti Gibonni, prije kojeg će nastupiti sve popularnija Konstrakta. Početak druge praznične noći obilježiće “Akademia” i “The Grupa” – primorske grupe čiji nastupi uvijek plijene pažnju publike. Uz spektakularni vatromet i makedonsku zvijezdu Kirila Djaikovskog zakoračićemo u 2023. godinu.

Nova godina u Budvi, zašto je najbolja?

Alo

 

 

Sara Jo, Senidah i Dino Merlin zvijezde su treće budvanske novogodišnje noći koju će otvoriti gradski bendovi “Refugee Jesus & Apostles” i “Izi Bejb i Jack Lupino”.

Novogodišnji dani u Budvi više od dvije decenije su podjednako lijepi kao i noći.

I ove godine posjetioci će uživati uz evergreen zvuke Gradske muzike, na koncertu koji će se održati 30. decembra u 14 sati, kao i u dječijim muzičkim numerama u izvođenju hora “D – moll”, koji je planiran za 31. decembar u 14 sati. 

Da se tradicionalni koncert klasične muzike iskristalisao kao svojevrsni brend budvanskih novogodišnjih dana, pokazaće i ovogodišnji događaj, kada će, uz Mediteranski revijski orkestar, pod dirigentskom palicom Vilija Ferdinandija, 1. januara u 14 sati, na glavnom gradskom trgu, nastupiti, kako afirmisane, tako i mlade operske zvijezde: Jadranka Jovanović, Marko Kalajanović, Marijana Šovran, Emilija Minić, Armiliato Fabio, Chiara Giudice i Lana Asija Dabović.

Zašto je Budva najbolji novogodišnji izbor?

Zato što pored najpopularnijeg dočeka Nove godine sa velikim muzičkim zvijezdama na glavnom gradskom trgu, budvanski hotelijeri organizuju glamurozne najsvečanije večeri i programe u svojim hotelima.

U hotelu “Splendid” tokom tri novogodišnje noći će nastupiti Hari Mata Hari, Petar Grašo, Marina Visković i Katarina Grujić, dok će se u hotelu “Palas”, za sjajno raspoloženje gostiju pobrinuti Ana Bakura, Goran Karan, Aco Pejović, Jelena Rozga, Dženan Lončarević i Milica Pavlović.

Turistička organizacija opštine Budva - organizatori besplatnih novogodišnjih dešavanja na trgu ispred Starog grada, koji svake godine događajima dodaju kvalitet više - obećavaju da će turistička metropola Crne Gore i ove godine biti najbolji izbor.

Vidimo se u Budvi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading