SINDIKAT POLICIJE ČVRSTO STOJI IZA VUČIĆA I VULINA Puna podrška u borbi protiv kriminala i korupcije
Foto: MUP

Pomoćnik ministra policije Vladimir Ilić istakao je da se uslovi rada pripadnika policije poboljšavaju intenzivno kroz materijalni položaj, nabavku opreme, vozila, uniformi, kao i renoviranje i adaptaciju objekata i zgrada policijskih stanica.

Na sastanku je dogovoren dalji nastavak saradnje po pitanju socijalno-ekonomskog položaja zaposlenih kroz socijalni dijalog i međusobno uvažavanje.

„Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandr Vulin cene i poštuju rad, zalaganje i požrtvovanost policijskih službenika koji se bore za bezbednost naših građana i naše države.

SINDIKAT POLICIJE ČVRSTO STOJI IZA VUČIĆA I VULINA Puna podrška u borbi protiv kriminala i korupcije

Foto: MUP

 

Predsednik Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin čine sve kako bi ojačali materijalni položaj policije, ne samo kroz povećanje plata, već i kroz rešavanje njihovog stambenog pitanja putem stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti, ali i kroz druge vidove nagrađivanja i podrške. Izuzetno mi je drago da za naš rad imamo i podršku sindikata“, poručio je pomoćnik ministra policije i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić.

Veljko Mijailović i predstavnici Policijskog sindikata Srbije zahvalili su se ministru Vulinu na razumevanju i radu na jačanju i poboljšanju uslova rada i materijalnog položaja pripadnika policije.

Policijski sindikat Srbije pružio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu u daljoj borbi protiv kriminala i korupcije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading