SUTRA JE VASKRS ZA MRTVE: Na POBUSANI PONEDELJAK obavezno morate da ispoštujte ovaj običaj 17:46 Vesti 0
SRPSKI OBIČAJI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA Evo šta smete, a šta nikako ne smete raditi na Zaklopitu subotu! 15:30 Razonoda 0
POJAČAN INTENZITET SAOBRAĆAJA NA "MILOŠU VELIKOM" Evo na kojim su magistralnim putevima trenutno gužve (FOTO) 15:39 Vesti 0
"PRAZNIK JE PRILIKA DA NEKOME GLASNO POKAŽEŠ KOLIKO GA VOLIŠ" Iva Štrljić za Alo otkrila koga se uvek seti na Vaskrs 15:00 Vip 0
POPULARNI AMERIKANAC U SRBIJI URADIO PRVI PUT ONO ŠTO MI RADIMO SVAKE GODINE Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO) 13:47 Vesti 0
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
OGLASILA SE ANA IVANOVIĆ Ovako je srpska teniserka čestitala Vaskrs, ništa više nije kao pre (FOTO) 18:37
TAJNA USKRŠNJEG OBIČAJA KOJI MNOGI ZABORAVLJAJU Evo koje cveće ima moćnu simboliku na Uskrs – i zašto ga treba saditi! 18:00 Razonoda 0
DA LI JE PRAVILNO "KUCANJE" ILI "TUCANJE JAJIMA''? Struka je rekla svoje, na jedan izraz slobodno zaboravite! 15:00 Razonoda 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
KRVAVI VASKRS: POSLE SVAĐE SA ŽENOM RAZNEO SE BOMBOM Tri brutalna ubistva potresla Srbiju! 14:52 Hronika 0
PROSLAVLJAJU VASKRS U MONTE KARLU Mitrovići u suvom luksuzu, u jednom od najskupljih hotela farbali jaja! (FOTO/VIDEO) 14:40 Vip 0
PRIČA O VASKRSU Čuvarkuća ima snažno značenje, evo zašto je obavezno crvene boje (VIDEO) 13:29 Vesti 0
Sara Ćirković: Hristos Vaskrse! Neka nam je srećan i radostan najveći hrišćanski praznik, pobeda života nad smrću 13:02
PRVI VASKRS BEZ SAŠE POPOVIĆA Suzana otkrila nepoznate detalje iz porodične tradicije, evo koje zaduženje je bilo njegovo! 12:40 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
OVO JE NAJSNAŽNIJA MOLITVA NA VASKRS Treba da izgovori svaki vernik, deluje kao duhovni štit 10:29 Vesti 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
JELENA KARLEUŠA POSLALA DIRLJIVU PORUKU ZA VASKRS Od nje ovo niko nije očekivao, komentarima ispod objave nema kraja! 09:40 Vip 1
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15