LJUDI, UPOZNALA SAM NOVAKA Srela je Đokovića na ulici, a onda je usledilo nešto što će pamtiti ceo život (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Prvi teniser sveta vratiće se na teren na startu sezone na šljaci i to u Monte Karlu, a pre početka turnira imao je lep susret sa vernom navijačicom. Devojka koja se zove Rakel je na društvenim mrežama otkrila kako je upoznala Novaka, za koga, kako kaže, navija od 2008. godine. 

- Znala sam da sam u njegovom gradu pre početka turnira na kom treba da igra. Nadala sam se da ću ga videti. Ali, kakve su bile šanse? U jednom momentu sam se okrenula i videla Novaka. Razgovarao je telefonom na ulici, ja sam izgovorila njegovo ime, ali me nije čuo. Posle toga je otišao, a ja sam bila razočarana - otkrila je Rakel, koja se na kraju ipak radovala.

MEDVEDEV OSVOJIO MAJAMI I ZAPRETIO NOVAKU Pobedio sam Đokovića i Cicipasa na istom turniru, sjajno dostignuće

Novakova navijačica je imala sreće, ipak je uspela da upozna prvog tenisera sveta, pošto ga je ponovo srela na ulici.

- Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici, izašla sam napolje i videla Novaka. Pozvala sam Ejrpil koja je imala kameru. Novak mi je pružio ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu. 

Navijačica je Novaku Đokoviću poželela da osvoji Rolan Garos i Vimbldon, pretekne Rafaela Nadala i  postane najbolji tensier ikada. 

- Sledeći je Rolan Garos, pa Vimbldon. Možete da prekinete "dramu" i postanete neprikosnoveni GOAT. Nadam se da će vam dozvoliti da igrate na US Openu u avgustu - poručial je Rakel našem teniseru.

Novak Đoković od ponedeljak je ponovo prvi na ATP listi, počeo je 381. nedelju na tronu, iako nije igao na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. Naredne nedelje se vraća na taren, a očekuje ga takmičenje u Monte Karlu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading