VLASNIK NHL TIMA OPTUŽEN ZA SILOVANJE Sa suprugom pretio balerini: Uništiće joj karijeru ako progovori (VIDEO)
Foto: Prinstcreen

Deril Kac, vlasnik NHL tima Edmonton Ojlers, optužen je da je imao seksualni odnos sa balerinom Sejdž Hamphrajz koja je u tom vreme bila maloletna.

Pomenuta Sara je još 2021. godine, zajedno sa još nekim koleginicama, tužila koreografa Mičela Batona i njegovu suprugu, inače bivšu balerinu, Dasti da su je seksualno uznemiravali i zlostavljali, te da su pretili da će joj uništiti karijeru ako to ikome kaže.

Porodica Baton pokrenula je zatim kontratužbu, tvrdeći da su seksualni odnosi bili sporazumni nakon što je Sara napunila 18 godina, dok u tužbi balerine piše da je Hamphrajzova pre 18. rođendana vodila ljubav sa nekoliko muškaraca.

A među njima je navodno bio pomenuti vlasnik Edmontona Deril Kac koji je Sari platio oko 75.000 dolara za odnose. On je optužbe negirao, ali je liga pokrenula istragu.

Mediji navode da je u tužbi priložena prepiska između Derila i Sare i da se u njoj vidi dijalog u kom muškarac traži da "ćuti o nekom incidentu između njih" i da zauzvrat obećava da će joj dati novac.

Njegov advokat je poručio javnosti:

- Gospodin Kac će energično braniti svoju reputaciju od ovih neosnovanih tvrdnji i tražiće sankcije i odštetu. Kako protiv Batonsa tako i protiv njihovih advokata zbog ovog neozbiljnog i zlonamernog napada na njegovu ličnost.

Kac, inače, ima 61 godinu i njegovo bogatstvo procenjuje se na 3,7 miljardi dolara. Poznat je kao veliki filantrop, a on i njegova žena su u periodu između 2005. i 2010. godine donirali oko 50 miliona dolara širom Kanade.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading