SVE SU MU RADILI IZA LEĐA! Kako su dva Nemca "namestila" Srbina, Nikolić nije imao šanse!
EPA/ Lukas Barth-Tuttas

Tim Marka Nikolića nije blistao od početka sezone, ali... 

Ipak, i da su rezultati bili bolji, Nikolićeva pozicija ne bi bila bolja. Ruski mediji otkrivaju pozadinu nezadovoljstva nekih ljudi u klubu. Konkretno, nemačkog direktorskog tandema Ralf Rangnik – Tomas Corn.

Dvojica Nemaca su odmah želeli da smene Nikolića iako je on pre toga osvojio Kup Rusije. Čim su došli u klub, imali su svoje ideje i želeli su mnogo toga da menjaju. Ali tada je presekao Oleg Belozjorov. Prvi čovek „Ruskih železnica“ koje su vlasnik Lokomotive je insistirao da se sa Nikolićem potpiše novi ugovor do 2024. godine i Nemci su morali da poslušaju prvog čoveka kluba. Ali su od tada čekali momenat kada će opet da krenu na Nikolića i da ga smene.

Uradili su dosta toga da sabotiraju srpskog trenera. Ubacili su mu nekog čudnog doktora iz Meksika koji je imao neobično veliki uticaj i odlučivao je o sastavu tima. Dešavalo bi se da Nikoliću uzme pola ekipe sa treninga i da radi sa njima individualno.

To nije sve, Nikoliću su dolazili igrači bez da ga je neko pitao, često se dešavalo da mu se pojačanje pojavi na treningu.

Srbin je izvesno završio svoju misiju u Lokomotivi, a ostaje da se vidi koja će biti njega sledećava destinacija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading