O OVOME BRUJI SRBIJA: "Blago njoj"! Mladić iz Beograda zaprosio devojku na neverovatno orginalan način
Alo!/Lj.M.

Jedan mladić iz Beograda odlučio je da svoju devojku zaprosi na potpuno originalan način, a ono što je uradio za nju u Beogradu na železničkoj stanici, negde na putu za Batajnicu raznežiće i najtvrđa srca.

O OVOME BRUJI SRBIJA:

Alo!/Lj.M.

 

Naime, J. Đ. oslikao je jednu stranu voza koji putuje na relaciji Ovča-Batajnica samo za svoju devojku i tako je pitao da se uda za njega.

Novinari jednog domaćeg medija razgovarali su sa sadašnjom verenicom ovog momka i sazna šta se to dešavalo na stanici gde je osvanuo grafit preko celog vagona, a na njemu reči koje će verovatno promeniti sudbinu dvoje mladih.

"Naravno da sam pristala, bila sam presrećna. Jednom sam ga čak i pitala kada će neki grafit da uradi za mene. To je njegova strast, time se bavi već 10 godina. Desilo se tako što me je pozvao da fotografišemo grafit koji je uradio jer je njegova kamera loša. Ali nije uspelo jer je voz došao sa druge strane. Sutradan smo se vratili i videla sam da piše Bojana, ostalo nisam u prvom momentu. Jedino me je iznerviralo to što je voz stao samo na kratko, ali dobro.." završila je Bojana.

Mi im želimo sreću a vas pozivamo da se dosetite originalnije prosidbe i podelite je sa nama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading