KAO IZ VEDRA NEBA Odjednom mi se pojavio na retrovizoru iznad glave dok sam vozila 100km/h
Foto: Youtube/Printscreen

Facebook

 

Za mnoge su pauci nešto najstrašnije što može da ih zadesi. Bilo da je reč o njihovoj veličini, osam nogu ili više očiju. Žena je sada imala svoj vlastiti zastrašujući susret sa masivnim paukom lovcem.

Monikue Fogarti putovala je parkom u  Australiji brzinom od 100 km / h kada je spazila velikog pauka lovca kako izlazi iz njenog unutrašnjeg retrovizora. Malo je reći da je samo vrištala.

Deo njene mirne reakcije mogao je biti zbog njenog poznavanja pauka lovca. Fogarti je dodala da ih je nekoliko puta videla poslednjih meseci:

- U poslednjih nekoliko meseci videla sam lovca na svom automobilu nekoliko puta, ali uvek se uspeo ponovo sakriti pre nego što sam uspela da ga sklonim. -

To je verovatno bio isti pauk i moja ćerka ga je videla kako se kreće pored prozora suvozačevog sedišta. Tada sam samo spustila prozor i izbacila ga, a zatim zatvorila prozor.

Srećom uspela je da se bezbedno zaustavi i otvori vrata. Fogarti je rešila da  ona "uhvati [pauka] u ruke i da ga baci na zemlju da bi otišao u obližnji grm". 

Nakon incidenta, Fogarti je svoje iskustvo objavila na ' australijskoj stranici za identifikaciju pauka ' na Fejsbuku i dobila niz reakcija. Neki su izrazili kako bi im situacija bila najgora noćna mora, komentarišući: „Doslovno moj najgori strah“, i „Živim u Australiji i mislim da nekoliko dana neću ući u svoj automobil . '

Međutim, drugi smatraju da je pauk prilično privlačan. Jedan komentator je napisao: „Tako je sladak. Stavio bih ga na suvozačko sedište i popričao s njim, a drugi dodao: "Izgleda tako pahuljasto!"

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading