Željko ražnatović arkan
Foto: Printscreen/Printscreen

Najvažnije detalje o Arkanu gledali smo na televizijama, čitali u novinama, ali one stvari koje su se događale između redova i pored kadrova i dan danas se otkrivaju.

Deo kuloarskih priča otkrio je Miloš Petković Dafina, čuveni telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i nekadašnji pripadnik Srpske dobrovoljačke garde.

Petković je otkrio u jednom intervjuu zbog čega je uveren da je Arkan "i dalje živ". 

Dafina je bez dlake na jeziku ispričao gde se, prema njegovom mišljenju, nalazi danas Arkan.

"Pozajmio sam detektor na metal i na dubini od 2 i po metra na Arkanovom grobu ne detektuje nikakav metal. Išao sam kod ljudi koji prave te spomenike i tamo sam probao i tamo registruje metal. Pređem na drugi grob i tu se registruje metal.", rekao je i dodao:

"Ja i dalje tvrdim da Arkan nije ubijen. Pa nemoguće da bi ga sahranili bez ičega. Nemoguće."

"Arkan je sada sigurno debeo, jer ne kreće se k'o nekad. Sumnjam da je u Južnoj Americi. Mislim da sad svi pričaju da je Arkan na Kipru da bi se skrenulo sa Južne Amerike. Pola jedinice veruje da je on živ, pola jedinice misli da je ubijen. I gde je slika Arkanovog leša? Pitao sam čak druga iz službe i ni oni nemaju. Hrvatska obaveštajna služba bi dala milion samo da mogu da zavire ispod ploče da vide da li je tu Arkan.", rekao je Dafina jednom prilikom.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading