Dejan Dragijević
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Dejan Dragijević osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2) u Boru tereti se da je sa Srđanom Jankovićem, kolegom iz JKP „Vodovod", automobilom udario devojčicu, a onda je i udavili, danima je do hapšenja živeo kao da nije počinio gnusni zločin.

Njegova majka uprkos njegovom priznanju da je sve to učinio, ne veruje da je to istina, piše Republika

Ona je novinarima pokazala mesto na kojem je čak i na dan ubistva njen sin ručao sa porodicom. To je bilo u domaćinstvu Dragijevića u selu Zlot. 

Ništa nije bilo drugačije, nego obično. Ručali smo u letnjikovcu kad je Deki došao kući s posla oko pola četiri, četiri i onda je obavljao neke uobičajene stvari - rekla je Svetlana Dragijević.

baba zlot

Foto: Vladimir Marković

 

 

I otac Dejana Dragijevića, Radoslav Rade Dragijević nalazi koji se nalaze u pritvoru, dok je Dejanov brat Dalibor preminuo u pritvoru u policijskoj stanici, a obojica su označeni kao pomagači u skrivanju tela male Danke, koje do današnjeg dana nije pronađeno. 

Drugi osumnjičeni Janković je iz sela Luka. Oni su uhapšeni deset dana od nestanka devojčice u mestu Banjsko Polje.

Danka je bila na placu na kojem je odrasla njena majka Ivana. Dovezla ju je njena majka, a sa njima je bio i devojčicin godinu dana stariji brat.

svetlana dragijević

 

 

 

Otac dece je bio na poslu gde je i saznao da mu je ćerkica nestala iz vidokruga majke i da je nigde nema.

Policija je odmah izašla na teren i krenula je potraga za detetom u koju su se uključile raspoložive snage, kako iz lokalne sredine tako i iz Beograda. 

Uznemirena šira javnost i dalje sumnja u okolnosti nestanka devojčice i ima onih koji veruju da se i dalje ne zna šta se desilo sa njom. 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal OVO NEĆETE VIDETI ČESTO, ČUDESNI PRIZORI U SRBIJI Na nebu osvanuo redak i fascinantan fenomen! #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #auroraborealis ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading