SVEDOCI ISPITANI, JEDNA STVAR SE I DALJE ČEKA Očuh monstrum koji je ubio malu Petru (2) upućen na psihijatrijsko veštačenje
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

- Predloženi svedoci od strane VJT Zaječar su ispitani. U interesu istrage u ovom trenutku vam ne možemo dati lične podatke svedoka i sadržaj iskaza, jer se okrivljeni branio ćutanjem i VJT Zaječar za sada ne raspolaže saznanjem kakve će dokazne predloge odbrana i okrivljeni da predlože. Tužilaštvo će naložiti preduzimanje dokaznih radnji u vidu veštačenja - navode u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Iz tužilaštva ističu i da im još uvek nije dostavljen zapisnik o izvršenoj obdukciji od strane veštaka Zavoda za sudsku medicinu Niš.

Kada je reč o ispitivanju svedoka u predistražnom postupku koji se vodi pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Zaječaru protiv J. T., osumnjičene da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, pred ovim tužilaštvom je obavljeno ispitivanje do sada svih planiranih svedoka.

Nakon svađe sevali noževi! - Alo.rs

- Očekuje se ispitivanje predstavnika Centra za socijalni rad u Zaječaru, a ukoliko se ukaže potreba, ispitaće se naknadno i drugi svedoci. Pristigao je i traženi izveštaj Centra za socijalni rad u Zaječaru o postupanju samog centra u vezi sa porodicom osumnjičene, iz koga proizlilazi da je bilo više prijava za nasilje u porodici u koimaj se kao oštećena javljala sada osumnjičena J.T. da je nasilje nad njom vršeno od strane raznih članova porodice, kao I da nije bilo prijava za nasilje u porodici prema sada pokojnoj P.V. niti prijava za zanemarivanje maloletnog deteta od strane osumnjičene - ističu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Da podsetimo, sumnja se da je M. T. u iznajmljenom stanu u Zaječaru više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge J.T., i teško je povredio. Dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde je uprkos naporima lekara da je spasu, podlegla povredama.

Majka dvogodišnje devojčiće je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug , u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading