UHAPŠEN PUCAČ IZ KAFANE NA UBU Izvadio je oružje i ispalio nekoliko hitaca posle rasprave s policajcem
Alo!/ Nenad Vujanović

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je danas iz MUP-a.

Osumnjičeni se tereti da je prošle noći, nakon kraće rasprave sa tridesetpetotogodišnjim muškarcem, u jednom ugostiteljskom objektu u Ubu pucao iz pištolja.


Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

R. P. , policajac sa Uba, prijavio je u subotu rano ujutru policiji da je napadnut u jednom ugostiteljskom objektu gde je i pucano na njega.

U pucnjavi su ispaljena četiri metka, ali, na sreću, niko nije povređen.

Prema prvim informacijama, R. P. je u subotu uveče bio u kafani privatno i tamo se posvađao sa vlasnikom objekta D. M.

- Policajac, koji nije bio na dužnosti, navodno je oko 3.30 sati ušao u raspravu sa D. M, koji je tokom svađe, kako se sumnja, potegao pištolj.

D. M. je ispalio dva metka u pod i dva u plafon. Na sreću, hici nisu pogodili nikoga - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, R. P. je slučaj prijavio oko četiri sata ujutru, a policijske patrole su odmah izašle na lice mesta i obavile uviđaj.

- Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva Ub obavljen je uviđaj, a u podu objekta i na plafonu pronađena su ispaljena zrna. Po nalogu tužilaštva osumnjičeni D. M. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo izazivanje opšte opasnosti - dodao je izvor.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading