TRAGEDIJA NA SVETOJ GORI Policajac se ubio službenim oružjem kod Hilandara
Foto: Printscreen

Na Svetoj Gori vlada tuga zbog tragičnog završetka života policajca (40), koji je jutros pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, izvršio samoubistvo službenim oružjem.

Policajac je služio u jednoj od ispostava koje postoje u raznim delovima Svete Gore, kako se navodi u blizini Hilandara, koja je izolovana.

Jedan od monaha rekao je za Protothemu da su beskonačni sati samoće jedan od razloga koji su doveli do ove odluke policajca.

 Žalosno je što je bio tako mlad. Čuo sam da nije mogao da se nosi sa usamljenošću u ispostavi u kojoj je lociran kod manastira Hilandar. Istina je da je mesto izolovano - rekao je monah.

Kako je rekao monah, na Svetoj Gori postoje razne ispostave u kojima se nalaze policajci, a neke su baš izolovane i zaboravljene.

- Oni koji su u Hilandaru su sami, ne postoji kontakt sa ljudima. Znam da postoje policajci koji žele tamo da odu, i oni koji izbegavaju. Čuli smo da taj policajac od početka nije želeo da ode tamo - rekao je monah.

Prema pisanju medija, policajac se upucao službenim oružjem u policijskoj stanici Hilandar.

Do incidenta je došlo jutros oko 10 sati, doktori su otišli na lice mesta, ali je bilo prekasno. Policija ispituje uzrok incidenta, a njegovo telo će biti prebačeno u Solun na obdukciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading