BOLNA ISPOVEST OCA PREMINULOG INSPEKTORA DEJANA JOVIĆA Sakrio fasciklu sa dokazima protiv Dijane Hrkalović, da je živ stvari bi bile drugačije!
Printscreen

Policijski inspektor Dejan Jović (48) nije umro od korone, kako je zvanično saopšteno, već je u julu prošle godine ubijen u bolnici, prema nalogu tadašnje državne sekretarke MUP Dijana Hrkalović!

Ovo tvrdi Dejanov otac Vukosav, koji od nadležnih traži da još jednom ispitaju sve okolnosti smrti njegovog sina.

Vukosav Jović, otac pokojnog Dejana, svoju bolnu priču započeo je ovim  rečima:

"Ja kad sam bio na groblju, došla mi je jedna osoba i u prolazu rekla „Dejanu se nešto ružno desilo, ubili su ga“, rekao je.

Dejanov otac je zatim nastavio:

"On je vrlo brzo napredovao u službi, to je nekom smetalo  i zato je stradao. Njemu se pretili, i znam da su mu pretili. On je uhapšen i tretiran na poseban način, to ga je povredilo jako".

Zatim je nastavio:

"Posebna priča je Dijana Hrkalović. On nije krio da je imao sukob sa njom, neki su ga hrabrili, ali nisu imali petlju javno. Ta Hrkalović je sitan šraf, bitni su mehanizmi, a ne ona. Evo ja ću reći nešto prvi put.  Dejan je meni ostavio fasciklu, on je tu fasciklu dao jednom novinaru koji će se kaže pojaviti, ali ga još nema" rekao je Dejanov otac.

Posebno sam zahvalan advokatu Delibašiću koji je razobličio celu stvar.

"Žao mi je Dejana što su ga mučili, ne samo fizički nego i pravno", rekao je njegov otac. Satisfakcija mi je što je nacrtan mural, to je mera za odnos prema njemu. Zahvalan sam i ljudima iz Trećeg odeljenja koji su i materijalno pomogli porodici.

BOLNA ISPOVEST OCA PREMINULOG INSPEKTORA DEJANA JOVIĆA Sakrio fasciklu sa dokazima protiv Dijane Hrkalović, da je živ stvari bi bile drugačije!

Printscreen

 

Inspektor Dejan je znao mnoge tajne koje su skrivane i od predsednika države, zato je bio žrtva!

Dejanov otac posebno je istakao neke činjenice o sinu:

"On je meni rekao da je uhapsio najvećeg mafijaša. Rekao mi je da su mu sklonili podatke, ali se nije plašio ničega jer je bio pošten. Kada je ranjavan, mi nismo znali, nije hteo da nas sekira. Drago mi je što su ga Bograđani dostojanstveno ispratili. Na policiji je velika odgovornost, ali i obaveza građana da pomažu policiji".

Inspektora Jovića su posebno bolele priče o bahaćenju, a bio je posvećen poslu:

"On je bio jako posvećen poslu i prvi brak mu je zbog toga stradao. Ova država mora da ima obavezu prema njegovoj deci. On je najviše voleo svog zeta, kao i ćerku. On ima i unuku koju je dobio mesec dana pre smrti. Pričao mi je kako postoji kuća u Ritopeku iz koje niko ne izlazi, ali on nema pristupa jer je suspendovan bio", kazao je Vukosav.

BOLNA ISPOVEST OCA PREMINULOG INSPEKTORA DEJANA JOVIĆA Sakrio fasciklu sa dokazima protiv Dijane Hrkalović, da je živ stvari bi bile drugačije!

Printscreen

 

"Nekome je zasmetalo što se on suspendovan interesovao za priču u vezi sa kućom u Ritopekom. Jednom je otišao jako iznerviran za Beograd, ali to je priča za policiju. On je 20 dana bio u bolnici i mi smo bili u kontaktu sa njim stalno. I samo je prestao da se javlja. Postoje neki detalji koje ne bih iznosio. Posebno hoću da naglasim kako mu je pre suđenja presuđeno. Nas su razarali kao porodicu, a njega uništavali. Prvo je usledila krivična prijava, a druga je po istom principu. Znalo se da je to laž, druga je bila disciplinska prijava koja je bila gora od krivične, a on je izdržao i premeštaj radnog mesta".

Kako je naglasio, Dejan je bio jako vezan za svoju majku.

"Majku je poštovao. Kada je ranjavan, njegovoj majci je bilo loše. Bili su jako povezani. Ona mi rekla da će Dejan da umre pre nego je otišao u bolnicu. Ipak je ona umrla pre njega". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading