PRONAĐEN MANIJAK IZ RAKOVIČKOG PARKA Biće podneta krivična prijava
Printscreen/MUP
 

Policija u Beogradu identifikovala je i pronašla M.Z. (40), osumnjičenog da se sinoć oko 20.30 časova neprimereno dodirivao u parku u Rakovici.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, protiv četrdesetogodišnjaka će biti podneta krivična prijava Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako piše Kurir, M.Z. je uhapšen nakon prijave maloletnih devojčica.

- Dve devojčice starosti od 15 godina bile su sa još dva svoja vršnjaka i jednim punoletnim mladićem. M.Z je bio na oko 10 metara udaljen od njih. Sedeo je prvo na klupi, a potom je ustao okrenuo se prema devojčicama otkopčao pantalone i gledajući u njih počeo da se samozadovoljava. Jedna od uplašenih devojčica odmah je zvala policiju - objašnjava izvor lista upoznat sa slučajem.

On dodaje da je manijak kada je čuo ili naslutio da deca zovu policiju pokušao da pobegne.

- Srećom deca su znala tačno do detalja da opišu muškarca, kao i šta je imao na sebi, te je u blizini parka uhapšen. Na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje, ali kako sam čuo on je policiji poznat od ranije. Ono što me je začudilo jeste da je on, na predlog tužilaštva da mu se prijava piše u redovnom postupku odmah pušten na slobodu - kaže sagovornik.

M. Z je, kako navodi Kurir, poznat policiji od ranije po drugim krivičnim delima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading