ŠTRAJK NA CRNI PETAK Radnici Amazona najavili protest, nezadovoljni platama i uslovima rada
Foto: Shutterstock

Sindikati koji zastupaju radnike Amazona su saopštili da su zaposleni ove kompanije umorni od toga što "samo stavljaju kraj sa krajem" i najavljuju da će štrajk izazvati najveći poremećaj fuinkcionisanja ove firme za 30 godina, prenosi Independent.

Britanski sindikat GMB je rekao da je razočaran zbog toga što su šefovi Amazona odbili da razgovaraju o platama i uslovima rada. "To je zaista jednostavno pitanje. Želimo da kompanija sedne i počne da razgovara sa nama.

To je razuman zahtev, ali šefovi Amazona su odbili da razgovaraju", izjavio je portparol sindikata GMB. Amazonov centar u Koventriju spada među najprometnije u Velikoj Britaniji, tako da štrajk može da značajno utiče na kupce koji koriste Crni petak da bi obavili povoljne kupovine.

Predstavnici Amazona tvrde da se štrajk u Koventriju neće odraziti na prodaju na Crni petak, pošto taj Amazonov centar ne služi direktno za narudžbine kupaca.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Na šta najviše trošite novac? Da li uspevate da uštedite? 💳 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading