HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. JANUAR Blizanci izloženi novim iskušenjima, Jarac dobija dobru ponudu, Strelac čezne za zauzetom osobom
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO

Nalazite se u prilici da postignete dogovor o poslovnoj saradnji od koje očekujete mnogo. Računajte na pozitivan ishod.

LJUBAV

Prepušteni ste osećanjma i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Svaki trenutak ćete korisiti da uživate u društvu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

BIK

POSAO

Nećete imati posebno važna dešavanja. Obavljajte vaše obaveze predano, ali bez žurbe. Pripazite na neka bitna dokumenta koje ćete obrađivati.

LJUBAV

Preispitivaćete vaše želje i potrebe i sve više ćete se suočavati sa onim što vam nedostaje. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugog ugla.

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

BLIZANCI

POSAO

Najvažnije je da se ne oslanjate na saradnike tokom obavljanja bitnih poslova. Imajte na umu to da niko osim vas posao neće obaviti onako kako se očekuje.

LJUBAV

Slobodni Blizanci će se vratiti u prošlost i vrlo je moguće da će stupiti u kontakt sa nekim sa kim su ranije bili u vezi. Prenaglašene su emocije.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RAK

POSAO

Potrebno je da emocije ostavite po strani i da situaciju posmatrate na objektivan način. Previše pažnje pridajete osećanjima i grešite i proceni.

LJUBAV

Biće bolje da se uzdržavate od komentara, a posebno izbegavajte to da kritikujete voljenu osobu. Idealno bi bilo da se opustite i ne razmišljate previše.

ZDRAVLJE

Prijala bi vam šetnja.

Foto: pexels.com

 

LAV

POSAO

Nemate dovoljno vremena da se posvetite svemu za šta verujete da je od posebne važnosti. Pokušajte da odredite šta vam je prioritet. Ne rasipajte energiju.

LJUBAV

Zadovoljni ste dešavanjima na emotivnom planu. Imate podršku voljene osobe i ništa vas ne može pokolebati.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO

Vratite se još jednom na priliku koju propustili jer su se uslovi i kriterijumi promenili. Nije sve izgubljeno, samo nemojte da odustajete.

LJUBAV

Slobodne Device su u sukobu između želja i mogućnosti. Nečega ćete morati da se odreknete ako želite da se pomerite sa mrtve tačke.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

VAGA

POSAO

Konačno će se poslovna situacija pomeriti na bolje. Bilo da težite promenama ili da tražite posao, ovo je odlična prilika da nešto uradite.

LJUBAV

Ne želite da pređete preko ponosa i priznate kako se zaista osećate. Razmislite još jednom, kome ćete i šta dokazati.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

ŠKORPIJA

POSAO

Krajnje je vreme da ostvarite svoje planove i da ideje sprovedete u delo. Ovo važi posebno za većinu Škorpija koje dugo čekaju na posao.

LJUBAV

Delujete tajanstveno i pokušavate sve da zadržite za sebe. Možete slobodno da učinite taj korak oko koga se toliko dvoumite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Foto: privatna arhiva

 

STRELAC

POSAO

Nemate posebno naglašeno što se posla tiče. Biće to samo jedan niz običnih radnih zadataka koji je pomalo dosadan, ali koji mora da se odradi.

LJUBAV

Vaša ljubav je ili daleko od vas ili vam je iz nekog razloga nedostupna. Prilično se mučite sami sa sobom i ne vidite šta je rešenje. Čekajte još neko vreme.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

JARAC

POSAO

Večina Jarčeva već neko vreme razmišlja o promeni posla, a neki su se već aktivirali u tom smilslu. Spremite se za iznenadni razgovor o poslu.

LJUBAV

Suočavate se sa tim da partner nema iste želje i planove kao vi. Ipak, nemojte da vas to obeshrabri i nikako ne donosite konačnu oduku.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima.

VODOLIJA

POSAO

Nemate posebne planove za poslove koje obavljate i verovatno ćete se usmeriti na ono što morate da uradite. Moguće su neprilike sa finansijama.

LJUBAV

Imate sjajne aspekte za ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, možete da računate na lepa dešavanja na emotivnom planu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RIBE

POSAO

Pretvarate se da ništa ne primećujete, a jasno vam je šta rade vaši saradnici. Nemojte da reagujete jer će se i bez vašeg učešća vrlo brzo sve razotkriti.

LJUBAV

Naklonost koju imate prihvatili ste zdravo za gotovo. Ipak, treba da znate da za sve postoji mera pa će i toj osobi jednom dojaditi vaše premišljanje.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Komentari (0)

Loading