HOROSKOP ZA NEDELJU, 8 JANUAR Rak spreman na nove izazove, Vagi predstoji iznenađenje, Škorpija kontroliše situaciju, Jarac ima problem sa finansijama
Shutterstock

OVAN

Posao

Još uvek osećate veću nervozu nego inače. Ovo naročito važi za one, koji su rođeni u poslednjoj dekadi vašeg znaka.

Ljubav

Možete da upoznate izuzetno dragu osobu preko polja posla, potrebno je samo da se otvorenije postavite što dovoljno opušteno u komunikaciji ovaj put.

Zdravlje

Preporučuje vam se malo jača meditacija.

BIK

Posao

Ukoliko budete imali sasvim nove ideje možete da se otvorenije postavite i kažete svoje mišljenje bez ustručavanja jer se može desiti mnogo jača saradnja u narednom period sa jednim Rakom.

Ljubav

Osećate se dosta zaljubljeno i ne možete da se otrgnete utisku da se nešto posebno dešava trenutno na polju emocja pa to želite i da podelite sa osobom na koju češće mislite.

Zdravlje

Pazite se prehlade.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko ste od onih koji se bave privatnim poslom, nije loša ideja da koncentrišete svoju energiju, upravo na ovom segment.

Ljubav

Polje ljubavi se pokazuje sa dozom zadrške i naravno možete biti otvoreni za tajnu ljubavnu vezu jer vam se dopada jedna Devica.

Zdravlje

Niste loše raspoloženi.

Foto: pexels.com

 

RAK

Posao

Polje novca je pod mrakom trenutno jer smatrate da zaslužujete bolje rešenje od trenutne situacije u kojoj se nalazite. Morate da budete dovoljno fleksibilni.

Ljubav

Imate motiv da izlazite i da se zabavljate. Pokazujete malo veće interesovanje za osobe, koje vam se dpadaju pa ćete biti spremniji na nove izazove.

Zdravlje

Problem sa kostima.

LAV

Posao

Očekivani finansijski priliv sa više strana vam popravlja stanje u novčaniku. Dosta ste zadovoljni svojim rezultatima.

Ljubav

Partner pokazuje interesovanje, ali sa određenom zadrškom. Morate da budete dovoljno uporni sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje

Pokušajte da se relaksirate povremeno.

DEVICA

Posao

Isuviše vremena provodite samo za sebe. Pokušavate da dovedete u red mnogo više detalja nego obično. Pazite se iscrpljenosti.

Ljubav

Poslušaćete savet jednog Raka kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Imate utisak da je sve savršeno, mada stvari mogu drugačije da izgledaju.

Zdravlje

Uzmite dozu svojih vitamina.

Foto: Pixabay

 

VAGA

Posao

Predstavnici vašeg znaka imaju pravo iznenađenje jer se sprema veliki novčani priliv koji je trebao odavno dastigne.

Ljubav

Isuviše ste u dobrom raspoloženju da ne mislite na problem od ranije. Partner se slaže sa vama kada su zajedničke odluke u pitanju.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

Posao

Ovaj put nećete čekati da se nešto konkretno desi već ćete sami birati jako dobre poslovne mogućnosti koje vam znače u poslovnom portfoliju.

Ljubav

Isuviše vas interesuje finansijska strana pa se nećete nešto posebno zadržavati na polju ljubavi osim ukoliko se ne radi o tajnoj ljubavnoj vezi.

Zdravlje

Skloni ste zadržavanju tečnosti u organizmu.

STRELAC

Posao

Isuviše ste zahtevni za ono što vam se dopada kroz poslovnu mogućnost u privatnom sektoru. Budite dovoljno uporni u svojim namerama.

Ljubav

Možete biti zaljubljeni u jednog Jarca ili jednog Bika. Bilo bi dobro da povremeno budete u statusu kvo kada je vaš izbor u pitanju kako bi doneli ispravnu odluku.

Zdravlje

Osećate se dobro.

Foto: privatna arhiva

 

JARAC

Posao

Kada su u pitanju novčani dobici ne pomišljajte na trošenje bar neko vreme. Sačekajte malo bolju priliku za investiranje.

Ljubav

Ukoliko budete putovali ne ustručavajte se da što pre to i realizujete, jer vas emotivni susret neće ostaviti ravnodušnom osobom.

Zdravlje

Pojačajte unos kalcijuma kroz ishranu.

VODOLIJA

Posao

Imate utisak das u vam klijenti pomalo loše raspoloženi što se trošenja tiče. Bićete neprijatno iznenađeni ovaj put.

Ljubav

Još uvek je kod vas sve na nivou priče koja ne daje nešto konkretno koliko se uporno stvari odvijaju na pasivniji način.

Zdravlje

Volite da posvetite vreme svom zdravlju.

RIBE

Posao

Dobitak je kod vas dosta neminovan i morate da budete otvoreniji prema novim poslovnim mogućnostima.

Ljubav

Možete se zaljubiti u jednu Devicu preko polja posla jer ste dovoljno dugo u mislima sa tom osobom da ne možete da se otrgnete većem utisku.

Zdravlje

Hipohondrija.

Komentari (0)

Loading