HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 7. NOVEMBAR Bika čeka razočarenje, Škorpija pravi distancu prema partnerom, Jarac će uvećati novčani saldo
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO: Nećete imati nikakve koristi od toga što na neki način ugnjetavate ljude koji su slabiji od vas. Pokušajte da se uzdržite od svoje konstantne potrebe za dokazivanjem nadmoći. Time ugrožavate svoj status među saradnicima, a sa njima vas očekuje, ubuduće, tesna saradnja, svakodnevna.

LJUBAV: Ukoliko budete reagovali preterano naglo, grubo i u afektu lako možete da povredite voljenu osobu. Potrudite se da pronađete kočnicu u određenim situacijama.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Iskoristite ovaj dan da budete što više možete aktivni fizički, prijaće vam!

BIK

POSAO: Moguće je da imate prevelika očekivanja, kako od sebe, tako i od drugih. Vaši planovi premašuju granice onoga što je trenutno realno ostvarivo, pa je bolje da usporite. Budite što realniji, kako ne bi došlo do razočarenja.

LJUBAV: Imate na raspolaganju više različitih udvarača koji vam poklanjaju svoju pažnju u svakom slobodnom trenutku. Uživate u tome, za sada se baš lepo zabavljate.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenim šećerom. Maksimalno izbegavajte preteran unos slatkiša. ne samo da može doći do hormonskog disbalansa, već i do viška kilograma, kojih se nećete lako rešiti.

BLIZANAC

POSAO: Očekujte neke iznenadne preokrete. Moguće je da vam Vodolija neće odgovoriti na zahtev koji ste prosledili ili će doći do nekih manjih komplikacija u komunikaciji sa njom.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da od svog partnera skrivate neke stvari, na kraju ćete se naći u veoma neugodnoj situaciji. Najbolje bi bilo da neke stvari raščistite odmah u startu. Nađite vremena za otvoren razgovor.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju, moguć je pad koncentracije, a usled toga i neka manja nezgoda. Ukoliko primetite promene kod sebe, prepustite volan drugome.

Žizrl Bundšen

EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

 

RAK

POSAO: Važno je da procenite trenutak u kom ste ipak preslabi za takmičenje sa nekim i da se dostojanstveno povučete. Današnji dan nije povoljan za bilo koju vrstu nadmetanja. Važno je da sada pokažete mudrost, spremnost da prećutite neke stvari, ma koliko bili svesni da ste u pravu.

LJUBAV: Niste zadovoljni ponašanjem svog emotivnog partnera i smatrate da je u nekim stvarima preterao. Priuštićete sebi izlazak sa društvom, kako ne bi mislili na to.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura vam može stvarati manje probleme i osećaj malaksalosti tokom dana.

LAV

POSAO: Ukoliko ste nekim slučajem bez posla, današnji dan je veoma povoljan za stupanje na novo radno mesto i za početak radnog odnosa. Veoma povoljan dan za vas! Ostavljate vrlo povoljan utisak.

LJUBAV: Trenutno vam je najvažnije da postignete poslovni uspeh, pa niste toliko orijentisani na polje ljubavi... Kada budete rešili pitanje zaposlenja, bićete opušteniji i za ljubav.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na zdravstvenom planu danas kod vas, generalno se dobro osećate. Energija iz vas pršti, privlačite poglede, a prijatelji rado provode časove sa vama.

DEVICA

POSAO: Može vam se lako desiti da napravite neki veći propust na poslu, ako budete bili preterano nervozni i skloni nepromišljenim reakcijama. Pokušajte malo da se priberete. Potrebna vam je kontrola.

LJUBAV: Sa partnerom lako možete da dođete do male svađe, prilikom koje ga prilično nepromišljeno možete uvrediti i povrediti njegova osećanja. Povedite računa o tome, jer kasnije nema ispravke reči koje izgovorite imaju veliku težinu.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući, pa je iz tog razloga jako važno da nađete način da budete smireniji.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 7. NOVEMBAR Bika čeka razočarenje, Škorpija pravi distancu prema partnerom, Jarac će uvećati novčani saldo

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

POSAO: Nemojte verovati u lažna obećanja. Moguće je da se u vašem okruženju pojavila osoba koja ima velike planove u koje želi da vas uključi, ali ta priča realno ne vodi nikuda.

LJUBAV: Ne marite za posledice koje bi mogle nastati s obzirom na to da ste se upustili u paralelenu vezu sa nekom osobom. Za sada uživate ali je potrebno i da razmislite malo bolje.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojaznosti, pa je preporuka da u narednom periodu povedete više računa o ishrani. Obožavate da jedete u kasnim, noćnim satima, hrana koju naručujete je puna holesterola, masti.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vršite preveliki pritisak na poslovnog partnera, jer očekujete da sve treba da obavi baš onako kako ste vi zamislili. Potrebno je da malo smanjite tempo koji ste nametnuli. U suprotnom, poslovni partner će početi da vas zaobilazi u poslovima.

LJUBAV: Vaš bračni partner se uželeo vaše pažnje, osmeha i dodira i na razne načine pokušava ponovo da dopre do vas. Vi, ipak kao da niste svesni distance koja se stvorila.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima su mogući, preporuka je da se posavetujete sa lekarom. Za početak konzumirajte veću količinu vode, kao i odgovarajuće čajeve.

STRELAC

POSAO: Vi ne možete dobro da funkcionišete pod pritiskom kojim ste trenutno okruženi. Potrebno vam je da se malo izolujete iz poslovnog okruženja kako biste se sabrali. U suprotnom, bićete skloni nehotičnim greškama.

LJUBAV: Vi maksimalno koristite svoj šarm, flertujete kada god vam se ukaže pristojna prilika za to. Uživate u zanimljivim kontaktima i ne planirate još uvek nešto ozbiljno.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa je važno da poradite na tome da povećate unos vitamina. Još uvek imate bogatu ponudu svežeg voća i povrća na pijačnim tezgama.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 7. NOVEMBAR Bika čeka razočarenje, Škorpija pravi distancu prema partnerom, Jarac će uvećati novčani saldo

Alo/Privatna arhiva

 

JARAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivne rezultate u poslovnim pregovorima danas. Imaćete sreće, kojim god poslom da se bavite, očekuje vas pozitivan rezultat! A i zarada vas može obradovati, jer znate da će se to odrazizi na vaš budžet.

LJUBAV: Bik je dobar izbor za vas jer sa njim možete lako da ostvarite vezu koja bi bila stabilna i koja bi mogla da traje na duže staze. Budite samo malo otvoreniji prema njemu.

ZDRAVLJE: Budite što aktivniji na društvenom planu! Kontakti sa drugim ljudima će vam značajno poboljšati raspoloženje! Prijaće vam izlasci i odlasci u duže šetnje.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite nekim privatnim poslom, možete da očekujete manje probleme u organizaciji. Današnji dan vam nije preterano povoljan za nove poduhvate. Sada nemojte ništa pokretati, potreban vam detaljan plan.

LJUBAV: Niste sigurni u partnerove emocije i hvata vas paranoja po nekim pitanjima. Nema potrebe da toliko brinete, stvari iz vašeg ugla trenutno izgledaju mnogo drugačije nego što jesu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa probavom... Povedite računa o tome da se lakše hranite. Preterujete u uosu namirnica, koji vam opasno opterećuju želudac.

RIBE

POSAO: Moguće su manje komplikacije prilikom poslovnog putovanja, ako ste tako nešto imali u planu. Najbolje bi bilo da važne sastanke ipak odložite za drugi dan. Poslovi vam neće polaziti za rukom, a saradnici mogu pogrešno razumeti vaše reči.

LJUBAV: Pruža vam se prilika za flert sa jednom veoma zanimljivom osobom ali ipak, nećete otići korak dalje od toga. Vi ste majstor za taktiku toplo- hladno...Nemojte preterivati, jer partner nema volje za takav odnos.

ZDRAVLJE: Moguće infekcije uha, grla, nosa... Sinusi su vam osetljivi. Konsultujte se sa svojim lekarom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading