HOROSKOP ZA SREDU, 21. SEPTEMBAR Devica da se čuva preterano laskavog udvarača, Vodoliji izvestan dobitak, burna situacija na polju ljubavi sledi Ribama
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na odluke koje donosite u vezi svog posla. Moguće je da će mnogi danas pokušavati upravo to da urade, ali ostavite ih na distanci. Ne govorite o svojim planovima, namerama. Budite samo posvećeni onome što radite.

LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom ste nekada bili bliski. Moguće je da je u pitanju neko ko vas jako dobro poznaje i ima sve vaše slabe tačke u malom prstu. Upoznati ste sa realnim očekivanjima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima, povedite računa o unosu tečnosti. Generalno, unosite u organizam vrlo malo tečnosti.

BIK

POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste realizovali sve promene koje imate u planu. Na prvom mestu treba da vam bude da napravite dobru organizaciju, u tome je ključ. Podelite poslove sa svojim saradnicima.

LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju. Ako budete bilo šta forsirali, sve će otići u sasvim pogrešnom smeru. Ljubav nije nešto što se planira, ona samo spontano može da se pojavi.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša ukoliko želite da izbegnete problem sa viškom kilograma. Skloni ste gurmanlucima, unosite u sebe veću količinu hrane.

BLIZANAC

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja. Konačno ste i vi dobili neke lepe vesti i sada malo mirnije gledate na svoju budućnost. Ipak, nemojte zanemariti svoje obaveze.

LJUBAV: Opustite se i uživajte u lepim dešavanjima sa voljenom osobom. Možete da računate na njenu vernost i odanost, posvećena vam je do maksimuma. Očekuje vas veoma lep dan. Vaš odnos će preći na viši nivo.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vrtoglavicom, ne preskačite obroke. Prekontrolišite pritisak, uradite neophodne analize krvi, kako biste neke stvari eliminisali.

HOROSKOP ZA SREDU, 21. SEPTEMBAR Devica da se čuva preterano laskavog udvarača, Vodoliji izvestan dobitak, burna situacija na polju ljubavi sledi Ribama

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Nemojte da se oslanjate na obećanja od strane osoba za koje provereno znate da su nepouzdane. Nećete doživeti ništa novo, samo ćete se iznervirati još jednom. Treba da shvatite da se ljudi ne menjaju, nemojte više sa njima sarađivati.

LJUBAV: I vi snosite veoma veliku odgovornost za bračno stanje. Jasno je da odnosi sa voljenom osobom nisu ni blizu idealnog, ali je važno da prvo naučite u čemu ste vi grešili.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas, nema potrebe da brinete previše za zdravstvenu situaciju. Boravite više na vazduhu, vikend provedite aktivno u prirodi. šetajući.

LAV

POSAO: Uspeli ste da rešite neki problem koji vas je mučio već duže vreme. Konačno ste rasterećeni i sada lakše možete da se nosite sa nekim drugim obavezama. Opustite se koliko možete. Povoljan dan.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete šta mislite. Moguće je da vam ovaj put iskrenost neće baš ići u prilog, odnosno da ćete raditi na svoju štetu. Ipak, ne možete se suzdržati.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama i zglobovima, povedite računa pri fizičkoj aktivnosti. Moguća su povređivanja, prelomi. Takođe, obratite pažnju na saobraćaj.

DEVICA

POSAO: Nemojte olako sklapati nove ugovore. Ako baš morate da potpišete bilo šta, onda pažljivo čitajte svaku reč. Nemojte dopustiti da vas neko prevari ili obmane. Zbog pada koncentracije angažujte ozbiljnog saradnika na kojeg se možete osloniti.

LJUBAV: Pripazite se preterano laskavog udvarača. Moguće je da pokušava na neki način da vas izmanipuliše. Budite oprezni kada su u pitanju nova poznanstva, danas nije povoljan dan.

ZDRAVLJE: Posetite lekara u narednim danima, moguće je da vam se pojavio neki nov problem. Za početak uradite osnovne analize.

VAGA

POSAO: Dobro se osećate nakon što ste uspeli da rešite neke finansijske poteškoće. Ovo je za vas dan velikog olakšanja, pa možete sebe i nagraditi zbog toga što ste sve uspešno završili. Ubuduće, oslonite se više na svoju intuiciju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom veoma harizmatičnom osobom. Moguće je da ćete joj dopustiti da vas lako osvoji, niste zainteresovani za bilo kakve ljubavne kalkulacije.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti kroz vodu i čajeve. Hidrirajte svoj organizam. Ne unosite dovoljno tečnosti u organizam na dnevnom nivou.

HOROSKOP ZA SREDU, 21. SEPTEMBAR Devica da se čuva preterano laskavog udvarača, Vodoliji izvestan dobitak, burna situacija na polju ljubavi sledi Ribama

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Spremni ste na sve kako bi došli do cilja koji ste sebi zacrtali. Odlučno se prihvatate novih poslovnih zadataka i veoma  ste im posvećeni. Bićete ekstremno produktivni danas.

LJUBAV: Situacija na ovom polju nije baš najbolja... Preterano ste kritični prema partneru i svaka sitnica vam smeta. U nekim situacijama je jako teško izaći sa vama na kraj. Razmislite što objektivnije o svojim postupcima.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje... Potrudite se da sebi to i priuštite na nekom lepom mestu. Predstojeći vikend provedite na nekom usamljenom mestu.

STRELAC

POSAO: Povedite računa o tome kome ćete verovati ovaj put. Pokažite da ste nešto i naučili iz svojih pređašnjih iskustava. Ako ste dovoljno sigurni u sebe, slobodno se upustite u nove poslove. Očekujte bolju finansijsku situaciju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju na ljubavnom polju. Postoje naznake za ljubavnu avanturu sa osobom koja je na kraćem putovanju. Uživaćete zajedno. Ovaj odnos može biti ozbiljniji no što očekujete.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas, pa povedite računa o hroničnim tegobama. Sinusi, kao i česte upale grla prate vas u ovim danima.

HOROSKOP ZA SREDU, 21. SEPTEMBAR Devica da se čuva preterano laskavog udvarača, Vodoliji izvestan dobitak, burna situacija na polju ljubavi sledi Ribama

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Moguće su neprijatnosti u komunikaciji sa nekim od saradnika sa kojim već duže vreme ne funkcionišete kako treba. Najbolje bi bilo da se ne upuštate u prevelike rasprave. Sada je najpametnije da se povučete, da svoj stav ne izlažete, već da ga ostavite za kasniju priliku.

LJUBAV: Možete da očekujete lepu situaciju na emotivnom planu... Pozitivne promene vam slede tokom današnjeg dana, a sami svakako ne bi trebali biti. Prihvatite priliku za ljubav.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sati sna, potrudite se da sebi obezbedite više vremena za odmor. Istrošili ste se!

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje papirologije. Ukoliko su vam potrebna neka odobrenja od strane nadležnih organa, možete imati sreće da ih dobijete. Zaključenje ugovora, za posao koji vam može doneti veći profit, je takođe izvestan.

LJUBAV: Sasvim spontano i nekako u prolazu dolazite do novog zanimljivog poznanstva koje bi moglo da se pretvori u nešto više. Prijatno ste iznenađeni energijom nove osobe. Ukoliko ste u braku, sumnjičavi ste prema partneru.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nedostatkom gvožđa, proverite krvnu sliku u narednim danima.

RIBE

POSAO: Čekate mirno i strpljivo na razvoj neke situacije, jer znate da ste dali svoj maksimum. Vi ste veoma mudri, dobar ste taktičar i znate kada se i pasivnost može isplatiti na neki način. Dobro promislite pre no što ćete nešto reći, svesni ste da za sve postoji druga prilika.

LJUBAV: Moguće je da ćete poželeti vezu sa nekim od vatrenih znakova: Ovnom, Lavom ili Strelcem. Burna situacija na polju ljubavi vam sledi, strasti se rasplamsavaju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa tahikardijom, najbolje bi bilo da se sa svojim lekarom posavetujete oko toga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading