HOROSKOP ZA UTORAK, 20. SEPTEMBAR Rak će imati brojne konflikte i svađe, Vagu očekuju prilično veliki troškovi, Devica nema mira
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pod velikim ste pritiskom da donesete neke važne odluke. Nije vam lako, ali danas su neki koraci ipak neizbežni. Pokušajte da se suočite sa realnim stanjem stvari, ne bežite. Videćete da će biti lakše no što ste očekivali.

LJUBAV: Polako dolazite do saznanja da su vaše sumnje i strahovi, kao i ljubomora, nažalost bili opravdani. Ljuti ste na sebe što niste reagovali ranije. Drastične promene vam slede. Sada ste u periodu kada donosite rezove gotovo na svim poljima.

ZDRAVLJE: Zdravlje bi moglo da bude ugroženo usled preterane izloženosti stresnim situacijama.

BIK

POSAO: Zbog spoljašnjih faktora nećete biti u mogućnosti da realizujete ono što ste zamislili. Biće vam potrebno malo više vremena da prevaziđete teške okolnosti u kojim ste se našli. Najveći poraz za vas je što ste dozvolili sebi da se nađete u takvoj situaciji.

LJUBAV: Ukoliko ste imali bilo kakve konflikte sa voljenom osobom, možete da očekujete strastveno pomirenje tokom večernjih časova. Ipak se zna u čemu se najbolje slažete...

ZDRAVLJE: Hormonalni disbalans može stvarati probleme ženskim pripadnicima ovog znaka. Uradite analizu i pridržavajte se saveta endokrinologa.

BLIZANAC

POSAO: Bićete nevini posmatrač kada su u pitanju neki događaji. Jednostavno se sve odvija van vašeg uticaja i odluke, ništa ne možete učiniti. Ne sviđa vam se takav poredak stvari. Vi niste osoba koja bi se drugom dodvoravala, ako ste sigurni da ste u pravu.

LJUBAV: Nećete čuti lepe vesti koje ste očekivali od voljene osobe. Razočarani ste, ali trenutno ne možete ništa da promenite. Važno je da prihvatite situaciju takvu kakva jeste trenutno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa krvotokom, cirkulacijom, venama...Obratite se internisti, vaskularnom hirurgu. Ovakvi simptomi nisu zanemarljivi.

HOROSKOP ZA UTORAK, 20. SEPTEMBAR Rak će imati brojne konflikte i svađe, Vagu očekuju prilično veliki troškovi, Devica nema mira

Foto: Pixabay

 

RAK

POSAO: Zabrinuti ste povodom toka događaja na vašem privatnom poslu. Uložili ste mnogo novca i energije, a za sada ne vidite da vam se bilo šta od toga vraća. Imajte strpljenja.

LJUBAV: Vaš bračni partner je postao ljubomoran i nepoverljiv. Moguće je da ćete imati brojne konflikte i svađe tokom današnjeg dana. Teško vam je da nađete način da smirite situaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su jaki bolovi u stomaku, preporuka je da se javite svom lekaru. Moguće da je u pitanju samo ishrana. Pređite na laganiju hranu, manje kaloričnu, koja vam ne stvara stomačne probleme.

LAV

POSAO: Vi ste u svojoj glavi kreirali neki idealan scenario iz snova i očekujete da se sve po njemu odvija. U realnosti to ne može biti tako. Pokušajte da se malo spustite na zemlju. Morate prihvatiti kompromis, ako želite napredak, a i dalju saradnju sa kolegama.

LJUBAV: Partner smatra da nešto krijete od njega i teško ćete mu dokazati da nije tako. Potrudite se ipak da ga nagovorite na iskren razgovor i da saznate odakle mu te ideje. Razmislite o sebi i svojim postupcima, moguće da i vi grešite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima, pucanju kapilara itd.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete poželeti da prekinete neki sklopljen ugovor. Nemojte da reagujete u afektu, nego se potrudite da dobro iskalkulišete šta vam se ovaj put više isplati.

LJUBAV: Pod velikim ste pritiskom zbog posla, a partner nema dovoljno razumevanja za vas. Opterećuje vas to što morate da mu se pravdate za svaku sitnicu. Očigledno da među vama ne postoji poverenje. Zapitajte se da li je to ono što želite. Potreban vam je predah.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije, čuvajte se od potencijalnih izvora zaraze. Izbegavajte hladna pića, kao i gazitrana, takođe.

HOROSKOP ZA UTORAK, 20. SEPTEMBAR Rak će imati brojne konflikte i svađe, Vagu očekuju prilično veliki troškovi, Devica nema mira

Foto: Printscreen/instagram

 

VAGA

POSAO: Očekuju vas prilično veliki troškovi. Zabrinuti ste za svoje finansije sa razlogom. Umesto što sedite i kukate nad svojom sudbinom, potrudite se da nađete dodatan izvor zarade. Ne gubite vreme čekajući da se rešenje samo nametne.

LJUBAV: Ništa vas ne može naterati da se predomislite i da promenite odluku koju ste doneli. Konačno ste sasvim sigurni u ono što osećate i sada ispred sebe imate prilično lak zadatak.

ZDRAVLJE: Zdravlje bi vam moglo biti ugroženo, ako nastavite sa neredovnom ishranom. Ne pridrzavate se redovne ishrane. Pri tom, skloni ste brzoj, začinjenoj hrani.

ŠKORPIJA

POSAO: Bićete maksimalno posvećeni svom poslu. Dosta nekih obaveza je čekalo na vas i konačno imate snage da se tome posvetite. Sposobni ste i zadovoljni svojim učinkom.

LJUBAV: Stvarate tenziju i sebi i voljenoj osobi, iz nekog sasvim banalnog razloga. Moguće je da pokušavate da testirate njene reakcije, ali i da prikrijete srž svojih briga i problema. Svakako da nijedan od pomenutih razloga nije opravdanje za takvo vaše ponašanje.

ZDRAVLJE: Čuvajte glavu od eventualnih povreda, budite posebno obazrivi. Povedite računa u saobraćaju, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

STRELAC

POSAO: Nečije pridike vam stvaraju veliku nervozu. Ne možete da radite u takvim uslovima u kojima imate osećaj da vam neko non stop “stoji nad glavom”. Potrebno vam je više prostora. Moraćete da razgovarate, kako bi našli zajedničko rešenje.

LJUBAV: Ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi danas može doći do prekida. Više vam takve stvari ne idu ruke, uglavnom i zato što vam je interesovanje opalo. Čeznete da ostvarite emotivni mir. Potreban vam je partner na koga ćete se osloniti i sa kojim možete da delite lepe i ružne trenutke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi na nervnoj bazi, smanjite stres.

JARAC

POSAO: Pitate se zašto niko ne primećuje veliki trud koji ulažete u posao i gde su sve te pohvale koje ste očekivali... Smatrate da zaslužujete da vas poštuju daleko više...Možda je problem u vama, vašem stavu, ali i u odnosu sa nadređenim, koji vaše poslovne obaveze zanemaruje.

LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za ljubav. Ukoliko imate nekog udvarača, prilično lako ćete ga odbiti, jednostavno udaljavate ljude od sebe. Pazite da ipak ne preterate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o nožnim zglobovima, skloni ste manjim povredama, kao i oticanju. Moguće je zadržavanje vode u organizmu.

HOROSKOP ZA UTORAK, 20. SEPTEMBAR Rak će imati brojne konflikte i svađe, Vagu očekuju prilično veliki troškovi, Devica nema mira

Foto; iStock-Getty-Images

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da razmišljate o otkazu i promeni posla. Veliki pritisak od strane nadređenih vam se nameće, a svesni ste da to nije kraj i da sledi nastavak. Sve se svodi na mobing. Samo vi možete doneti odluku o tome šta planirate dalje. Odluku je najbolje da donesete odmah i da se ne premišljate.

LJUBAV: Pokažite otvoreno svoje nezadovoljstvo. Ukoliko vas je neka reakcija od strane vašeg partnera uvredila - stavite mu to do znanja. Nema potrebe da bilo šta držite u sebi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube, mogući su manji problemi na tom polju. Posetite stomatologa.

RIBE

POSAO: Danas ćete raditi punom parom. Svu svoju energiju i vreme ćete posvetiti poslovima koji čekaju na vas. Želite da ostvarite najbolje moguće rezultate i spremni ste da se trudite. Želite da dominirate, ovog puta,da pokažete koje su vaše mogućnosti.

LJUBAV: Imate dobar predosećaj u vezi neke osobe. Nije vam nikakav problem da preuzmete inicijativu i da pokažete svoje emocije i namere. Možete očekivati pozitivna dešavanja. Naučili ste da zahvaljujući svojoj otvorenosti i iskrenosti možete više dobiti nego izgubiti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos alkohola, ostanite maksimalno pribrani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading