Ljubav ih dovodi do ludila: Ne pokušavajte da se približite partneru ovih horoskopskih znakova
Foto: Shutterstock

JARAC

Jarčevima je ljubav veoma važna. Strpljivi su, spremni da dugo budu sami pre nego što pronađu partnera koji im u potpunosti odgovara. Međutim, ako ga sretnu, obožavaće ga i učiniće sve da budu sa njim. Ništa ih ne može sprečiti da pronađu ljubav jer nikada neće praviti kompromise u životu. Oni su spremni da sve za ljubav svog života, a loše postupke pravdaće tvrdnjom da to rade zbog plemenitog cilja.

BIK

Bikovi su vatreni romantičari, a često možete da čujete da su u vezama posesivni i ljubomorni. Kada su u pitanju njihovi odnosi, oni imaju potencijal da postanu toliko iracionalni, da bi čak mogli i da počine zločin. Oni zapravo neće učiniti ništa što nije zakonito, ali će uspeti da urade sve što zamisle uz tuđu pomoć.

ŠKORPIJA

Škorpija je potpuno posvećena emotivnom odnosu, osobi sa kojom je i svim svojim pozitivnim i negativnim emocijama. Svako partnerstvo sa Škorpijom sigurno će biti teško i ekstremno. Poznati su po nekontrolisanom ponašanju i ljubomori, koja može postati toliko jaka, da može rezultirati zločinom. Ako nečijem partneru ne smete da se udvarate, to je njenom. Spremna je da vam zagorča život i da sami shvatite da je jača od vas.

Komentari (0)

Loading